Aarhus Havneløb

eventet sluttede

Aarhus Havneløb

Billetter fra DKK 100,00

Dato

26 apr 2015 kl. 11:00 - 14:00

Beskrivelse

En ny tradition er født i centrum af smukke Aarhus

Den nye havn danner rammerne for Aarhus Havneløb (AHL) der afholdes for første gang søndag d. 26 april 2015. I de sidste år har Aarhus havn været besøgt af kraner og bulldozere og den er under stadig hastig udvikling. Den nye havn er en oplevelse i sig selv, og derfor kombinerer vi nu den med et løb hvor du sammen med andre bliver taget på en rute rundt til steder du måske ikke har set før.

Løbet går langs havnefronten med fantastisk natur og rå industri, og helt uden bakker, så dagen er oplagt til at presse sine egne tider på 5 og 10 km, . På ruten vil du blandt andet kunne opleve udsigten ud over Aarhus Bugt, Marselisborg, Aarhus mange nye byggerier langs havnefronten og hele den levende havn med havet som ramme for det hele.

Der vil være lækre depoter undervejs og præmier til de hurtigste.

Kom og sæt ny personlig rekord, oplev Aarhus havn fra en ny vinkel og få en dejlig dag i løbets tegn, alt sammen lige midt centrum Aarhus.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .