Aarhus Høstfest 2017 - Timm Vladimirs Køkken Aarhus

19 aug 2017 kl. 17:00 - 21:30

Den Rå Hal på Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Århus C


⛈️⛈️⛈️ ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Det danske sommervejr kan man ikke altid regne med, men bare rolig det har vi heldigvis taget højde for. Derfor rykker vi festen indenfor i Godsbanens storslåede haller.

Aarhus Høstfest er en festmiddag, hvor det bedste fra landet, møder det bedste fra byen. Det er en kæmpe langbordsmiddag med 3 unikke måltidsoplevelser for over 600 gæster, der sammen fejrer høsten ved en kæmpe fælles festmiddag. Det er et 3-retters høstmåltid lavet på de bedste økologiske råvarer, leveret af omegnens passionerede landmænd og tilberedt af fem af byens bedste restauranter. Du kommer til at sidde med til en lækker økologisk høstmiddag med en uforglemmelig stemning af fællesskab og fejring af høsten. Og fordi en høstfest er noget man er fælles om, så har gæsterne selv service med.

Spiseoplevelsen
Ved langbordet til Aarhus Høstfest kan gæster Ved Timm Vladimirs Køkkens bord læne sig tilbage, nyde stemningen, smagene og lade sig forkæle når vores team står klar med en fantastisk 3-retters høstmenu. Maden bliver til i samarbejde med Økogårdene Skjern Enge, som leverer lækre økologiske råvarer til måltidet. Til hverdag er Timm Vladimirs Køkken en madskole, så derfor byder vi under middagen gæsterne med i køkkenet. For Timm Vladimirs Køkken handler om nærvær, relationer og oplevelser, og det er også de værdier, som vi til årets høstfest vil føre ud i livet igennem vores engagement og vores kulinariske forståelse. Vi ser frem til en hyggelig aften, glade mennesker, skøn mad og masser af god høststemning!

Vi er med tiI Aarhus Høstfest, da vi til august åbner Timm Vladimirs Køkken op i Aarhus, og vi glæder os! Vi er stolte over at være en del af årets Høstfest og glæder os til at være med til at udbrede jord til bord-princippet, som også spiller en stor rolle i vores dagligdag. Gode råvarer er en afgørende del af vores madskole, når vores gæster selv tilbereder deres mad. Den gode kvalitet, respekten for sæsonerne og ikke mindst vigtigheden i at stoppe madspild er tre værdier, som vi dagligt værner om i Timm Vladimirs Køkken.

Bag Økogårdene Skjern Enge står to vestjyske landmænd, Søren Christensen og Erling Bonde, hvis mission er at levere økologiske fødevarer fra Skjern Enge til danske forbrugere.

Stemningen og udsmykningen står Fra Grums til Gourmet/Gro Selv for. De arbejder for at skabe og udvikle små og større grønne projekter, der understøtter et godt, ungt hverdagsliv.


Menu

- Stegt spidskål, med urter og brunet smør.

- Braisseret og BBQ glaseret oksebov
Bagt tomatsalat med blomstervinaigrette
Sølvbedesalat vendt i cremefraichemormordressing

- Dekonstrueret koldskålscheesecake


Partnerskabet

Restaurant: Timm Vladimirs Køkken - Aarhus
Landmand: Økogårdene Skjern Enge
Grønt Fællesskab: Fra Grums til Gourmet/Gro Selv

Det praktiske

- Da vi er sammen om Høstfesten, skal du selv medbringe tallerken og bestik. Der vil også være mulighed for at leje og købe bestik af Kirkens Korshær ved bordet på dagen via dette link:
https://billetto.dk/da/e/aarhus-hostfest-leje-af-t...
- Det er muligt at købe drikkelse på dagen
- Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Der er ikke nummererede pladser ved bordet, så hvis I vil sidde sammen, skal I sørge for at komme i god tid.
- Vi mødes fra kl. 17.00 og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.30 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
- I tilfælde af regn har vi sørget for tag over hovedet.


Vladimirs Køkken

Salg lukket