spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Aarhus Høstfest 2017 - L'estragon og L'estragon vegetar

Afholdt event

Aarhus Høstfest 2017 - L'estragon og L'estragon vegetar

Fra DKK 230,00

Sted

Dato

19 aug 2017 kl. 17:00 - 21:30

Beskrivelse

⛈️⛈️⛈️ ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Det danske sommervejr kan man ikke altid regne med, men bare rolig det har vi heldigvis taget højde for. Derfor rykker vi festen indenfor i Godsbanens storslåede haller.

Aarhus Høstfest er en festmiddag, hvor det bedste fra landet, møder det bedste fra byen. Det er en kæmpe langbordsmiddag med 3 unikke måltidsoplevelser for over 600 gæster, der sammen fejrer høsten ved en kæmpe fælles festmiddag. Det er et 3-retters høstmåltid lavet på de bedste økologiske råvarer, leveret af omegnens passionerede landmænd og tilberedt af fem af byens bedste restauranter. Du kommer til at sidde med til en lækker økologisk høstmiddag med en uforglemmelig stemning af fællesskab og fejring af høsten. Og fordi en høstfest er noget man er fælles om, så har gæsterne selv service med.

L'estragon Menu

Forret - Rimmet kuller med fennikel, farvede tomater og squash i forskellige tilberedninger, samt fermenteret chili mayo, og rød basilikum.

Hovedret - Ribeye filet fra græskvæg med med gulerødder i egen juice, glaserede skalotteløg, smørkartofler med gulerodsdukka og salat af blomkål og grønne bønner.

Dessert - Brombær og hybenroser fra mols, på rosen parfait, marengs og hvid chokolade.

L'estragon vegetarisk menu

Forret – Grøn creme, farvede tomater og squash i forskellige tilberedninger samt fermenteret chili mayo og rød basilikum.

Hovedret – Karl Johan svampe fra Mols Bjerge med gulerødder i egen juice, glaserede skalotteløg, smørkartofler med gulerodsdukkah og salat af blomkål og grønne bønner.

Dessert - Brombær og hybenroser fra Mols Bjerge, på rosen parfait, marengs og hvid chokolade.


Spiseoplevelsen
På denne særlige aften til Høstfest i Botanisk Have leverer vi fra den hyggelige, lille restaurant L'estragon et sandt overflødighedshorn af fantastiske råvarer. Vi vil føre jer gennem en menu, hvor I vil opleve et spændende univers af smage og føle jer tæt på Mols Bjerg og familiegården Højvang ved Rødkærsbro. Menuen vil blive til i samarbejde med Helges Frugt & Grønt og Højvang Økologi. Helge dyrker sammen med sin familie over 100 forskellige afgrøder på sit landbrug i Mols Bjerge. På familiegården Højvang græsser Ole og Anne Maries stude på naturområder. Kødet er saftigt og får en intens smag, samtidig med at studene hjælper med pleje naturen.

Restaurant L´estragon ligger midt i det gamle latinerkvarter. Hos L'estragon har vi altid haft den opfattelse, at råvarernes smagsmæssige intensitet, kvalitet og økologi er snævert forbundne, så det har altid været et naturligt valg for os at købe økologisk. Derfor har vi fået det økologiske guldmærke. Desuden bestræber vi os på at holde den mindst mulige afstand fra råvarerne til den færdige tallerken og vægter dyrevelfærd og rent drikkevand højt. Dette gør vi blandt andet ved at følge sæsonens råvarer og lader dem være styrende for menuen.

Den fantastiske stemning ved bordet og den flotte bordpynt står Permakultur DK for, som arbejder for at formidle, hvordan vi lærer af og arbejder med naturen, og de bygger på den grundlæggende erkendelse, at vi mennesker ikke er adskilte fra naturen, men derimod en del af den


Partnerskabet
Restaurant: L'estragon
Landmand: Højvang Økologi og Helges Frugt og Grønt
Grønt Fællesskab: Permakultur DK

Det praktiske
- Da vi er sammen om Høstfesten, skal du selv medbringe tallerken og bestik. Der vil også være mulighed for at leje og købe bestik af Kirkens Korshær ved bordet på dagen via dette link:
https://billetto.dk/da/e/aarhus-hostfest-leje-af-t...
- Det er muligt at købe drikkelse på dagen
- Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Der er ikke nummererede pladser ved bordet, så hvis I vil sidde sammen, skal I sørge for at komme i god tid.
- Vi mødes fra kl. 17.00 og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.30 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
- I tilfælde af regn har vi sørget for tag over hovedet.

Arrangør

Lokation

Den Rå Hal på Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Århus C

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .