spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Aarhus Høstfest 2017 - Spiselauget

Event aflyst

Aarhus Høstfest 2017 - Spiselauget

Fra DKK 230,00

Sted

Dato

19 aug 2017 kl. 17:00 - 21:30

Beskrivelse

Aarhus Høstfest er en festmiddag, hvor det bedste fra landet, møder det bedste fra byen. Det er en kæmpe langbordsmiddag med 5 unikke måltidsoplevelser for 1.000 gæster, der sammen fejrer høsten ved et 350 meter langt bord, der smukt snor sig igennem Botanisk Have. Det er et 3-retters høstmåltid lavet på de bedste økologiske råvarer, leveret af omegnens passionerede landmænd og tilberedt af fem af byens bedste restauranter. Du kommer til at sidde med til en lækker økologisk høstmiddag med en uforglemmelig stemning af fællesskab og fejring af høsten. Og fordi en høstfest er noget man er fælles om, så har gæsterne selv service med.

Spiseoplevelsen
Til festmiddagen ved langbordet til Aarhus Høstfest er vi i Spiselauget gået sammen med landmanden fra Korsmedergaard og den lokale fiskemand om at lave en lækker økologisk og sæsonbetonet menu.

Spiselauget er et spisested for folk, der elsker mad og vin. Vi laver mad efter mottoet 'Less Is More'. Ingredienserne i retterne skal tale for sig selv. Maden er rustik og uhøjtidelig. Årstid, lokale råvarer og kokkenes kreativitet definerer menuen. Maden skal være simpel, lækker og til at betale. Vi arbejder ud fra et begreb, som vi kalder bæredygtig økologi. Vi bestræber os på at bruge økologiske råvarer, så langt som fornuften rækker.

Korsmedergaard er en økologisk gård, hvor selve økologien står i højsædet. Landmand Svend Erik har holdt sin 80 års fødselsdag for nylig, men passionen om det økologiske landbrug og gode råvarer har aldrig været større.

Aarhus Økologiske Fødevarefællesskab gør bæredygtige, økologiske fødevarer tilgængelige for alle, og til Aarhus Høstfest står de for at skabe en fantastisk stemning og oppyntningen ved bordene.

Menu

Røget, mørk sej med syrnet fløde og sprødt

Kødkvæg fra Mols med nye kartofler vendt i olie, salt og urter med sensommersvampe, bagte gulerødder og hjertesalat med variationer af ærter og radiser

Hvid chokolademousse med lime, hyldeblomst, sensommerbær og marengs

Partnerskabet
Restaurant: Spiselauget
Landmand: Korsmedergaard
Grønt Fællesskab: Aarhus Økologiske Fødevarefællesskab

Det praktiske

- Da vi er sammen om Høstfesten, skal du selv medbringe tallerken og bestik. Der vil også være mulighed for at leje og købe bestik af Kirkens Korshær ved bordet på dagen via dette link:
https://billetto.dk/da/e/aarhus-hostfest-leje-af-t...
- Det er muligt at købe drikkelse på dagen
- Du kommer til at sidde ved det bord, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme bord, hvis I gerne vil sidde flere sammen.
- Vi mødes fra kl. 17.00 og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.30 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
- I tilfælde af regn har vi sørget for tag over hovedet.


Arrangør

Lokation

Botanisk Have, Midtbyen, 8000 Århus C

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .