Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

AARHUS JAZZ ORCHESTRA & TEITUR // The Post Situation - Songs from a social distance

Event aflyst

AARHUS JAZZ ORCHESTRA & TEITUR // The Post Situation - Songs from a social distance

Fra DKK 130,00

Beskrivelse

AARHUS JAZZ ORCHESTRA & TEITUR // The Post Situation - Songs from a social distance

Denne koncert er en unik mulighed for at opleve den færøske sanger og sangskriver Teitur sammen med et af Danmarks førende jazzorkestre. I et enestående musikalsk samarbejde, kan Teiturs magiske og smukke sange opleves i nye spændende og storladne arrangementer med kirkerummet som ramme. 

Repertoiret består af både nye og gamle sange, herunder et udpluk af Teiturs salmer fra Kirkesangbogen, som blev udgivet i 2017. De nye sange skrevet med inspiration fra brevudvekslinger, og oplevelser omkring et posthus, som har fundet sted under corona-nedlukningen i foråret og sommeren 2020. En musikalsk fortolkning af den særlige situation, som en stor del af verden har gennemlevet i løbet af året. Musikken er til lejligheden arrangeret for orkester og de nye fortolkninger er udarbejdet specielt til kirkerummets særlige akustik og arkitektur.

Ved koncerter medvirker, udover Teitur og Aarhus Jazz Orchestra, dirigent Søren Møller som i mange år har arbejdet i spændingsfeltet mellem jazz og klassisk musik. Således er der lagt op til et nysgerrigt og sanseligt musikalsk møde mellem et af Danmarks førende jazzorkestre og en sangskriver af internationalt format.

Teitur er en dybt original personlighed på den nordiske musikscene, og han er kendt for sin bløde, varme stemme. Han har gennem de sidste 17 år skrevet og udgivet en række meget roste albums. Han har vundet flere Danish Music Awards – bl.a. som Årets Danske Sanger 2007 – og han turnerer med sin musik i hele verden.

Aarhus Jazz Orchestra består af nogle af de bedste musikere på den danske jazzscene, og har gennem årene arbejdet sammen med nogle af de største jazzikoner i vor tid. Orkestret høster gode anmeldelser for koncerter og udgivelser, og har flere gange været nomineret ved Danish Music Awards Jazz. I 2016 vandt orkestret i kategorierne “Årets Danske Jazzudgivelse” og “Årets Danske Jazzkomponist” for Jakob Buchanans værk Requiem. I 2019 vandt orkestret med desuden “JazzDanmark-prisen” for projektet We, Robots - en pris, der hylder årets mest nyskabende koncertoplevelse. 

Koncerterne er en del af Vinterjazz - en landsdækkende musikfestival, der fejrer jazzen og udforsker dens mange forgreninger. Vinterjazz 2021 finder sted den 5.-28. februar. Læs mere om festivalen på www.jazz.dk

Døren vil åbne 1/2 time før koncerten. Pladserne er ikke nummeret, men gæster vil blive taget imod i ankomst-grupper og få anvist en plads i kirken med den nødvendig corona-afstand og restriktioner. 

Ved køb af billetkategorien unge u/25 + studerende skal gyldig legitimation eller studiekort kunne fremvises i døren. 

Arrangør


Aarhus Jazz Orchestra er et af landets førende, professionelle bigbands. Orkestret består af nogle af de bedste musikere på den danske jazzscene og har gennem tiden høstet flere priser og fantastiske anmeldelser for deres koncerter og udgivelser. Gennem årene har jazzorkestret arbejdet sammen med nogle af de største jazzikoner i vor tid, herunder Randy Brecker, Marilyn Mazur, Eliane Elias, Peter Erskine, Jamie Cullum, David Sanborn og Melody Gardot.

Orkestret har flere gange været nomineret ved Danish Music Awards Jazz. I 2016 vandt Aarhus Jazz Orchestra i kategorierne Årets Danske Jazzudgivelse og Årets Danske Jazzkomponist for Jakob Buchanans værk Requiem. I 2019 vandt orkestret JazzDanmark-prisen for projektet We, Robots - en pris, der hylder årets mest nyskabende koncertoplevelse, og i 2022 vandt orkesterchef Anders Ørbæk P8 Jazz Prisen - Årets Ildsjæl ved DMA Jazz.


Mange af orkestrets koncerter sælges direkte via spillestedernes billetsystemer. Find hele koncertprogrammet på www.aarhusjazzorchestra.dk.Lokation

Brorsons Kirke Brorsons Kirke, Rantzausgade 49, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .