Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Aarhus Kammerkor opfører Elverskud på Ulstrup Slot med professionelle solister

Afholdt event

Aarhus Kammerkor opfører Elverskud på Ulstrup Slot med professionelle solister

Fra DKK 134,00

Sted

Dato

13 jun 2024 kl. 19:30 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Aarhus Kammerkor opfører Elverskud på Ulstrup Slot.

Stor korkoncert med Aarhus Kammerkor og professionelle solister

Glæd jer til en stor koncertoplevelse, når Aarhus Kammerkor opfører Niels W. Gades Elverskud i historiske omgivelser. Elverskud er den vel nok mest berømte, elskede og dramatiske danske sangbalade. Aarhus Kammerkor har engageret 3 professionelle solister til at synge solopartierne: Hr Oluf, Moderen og Elverkongens datter. Det bliver dramatisk, spændende og rørende. Alle ser naturligvis frem til Hr. Olufs balade, og når koret smukt synger ”I østen stiger solen op” bliver dansk romantisk korsang næppe smukkere. Programmet for midsommeraftenens koncert indeholder desuden Madonnasange af Lange-Müller samt korsatser af Peter Heise.

Lykke Appelon

Sopranen Lykke Appelon debuterede fra solistklassen på Det Jyske

Musikkonservatorium i februar 2023 hos Henriette Bonde-Hansen.

Siden da har Lykke sunget sopranpartiet i bl.a. Mozarts Requiem, Couperins Leçons de ténèbres, Brahms Requiem og Juleoratoriet af J.S. Bach. Sammen med SAGA Vokalensemble opførte hun i sommer det yderst krævende moderne a cappella værk for fire kvindestemmer love fail af David Lang på Den Fynske Opera.

Hun favner et alsidigt repertoire og bevæger sig med stor autenticitet mellem de forskellige stilarter. Lykke Appelon er desuden sopran i Aarhus Domkirkes kantori, sopran på assistentlisten i Det Kongelige Operakor og i Den Jyske Operas Kor.

Senest har Lykke Appelon i samarbejde med domorganist og domkantor Anne Agerskov grundlagt Aarhus Barokfestival, som finder sted for første gang i juni 2024 med støtte fra en lang række danske kulturfremmende fonde.

Kamma Bidstrup

Kamma Bidstrup er mezzosopran og har Diplomuddannelsen i klassisk sang fra det jyske musikkonservatorium, med pædagogisk diplomeksamen og tilvalgsfag i korledelse.

Kamma er Freelance sanger, tidl. ansat på den jyske opera.

Hun har en omfattende koncertvirksomhed og er hyppigt brugt som alt-solist. Repertoire: J. S. Bach, R. Vaugham Williams og Mendelsohn-Bartholdy fra Händel: Messias over Duruflé: Requiem til lieder og nyere salmer og sange.

Kamma Bidstrup er ansat som sanglærer på Løgumkloster Kirkemusikskole.

I Aarhus er hun sanglærer på bl.a. TalentU og det tidligere Aarhus Pigekor og EVE, nu: SORA og underviser privat på alle niveauer.

Daniel Tobijanski

Daniel Tobijanski er polsk baryton med dansk opvækst, bosat i Aarhus sammen med kone og datter.

Han har en kandidatgrad i klassisk sang og sangpædagogik fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København og debuterede som operasanger i “Romeo og Julie” af Charles Gounod.

Han studerer nu på solistuddannelsen på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus og har sunget ’Greven’ i Det Jyske Musikkonservatoriums opførsel af den kendte af Mozarts opera: Figaros bryllup.

Daniel Tobijanski har allerede et stort repertoire, opera: Mozart, Bizet, Verdi, Carl Nielsen, og lieder, bl.a. Schuberts liedcyklus Die Schöne Müllerin.

Allan Dahl Hansen

Allan Dahl Hansen er uddannet pianist ved Det jyske musikkonservatorium og har studeret musikvidenskab ved Århus Universitet.
Han er freelance repetitør og akkompagnatør i et utal af musikalske sammenhænge og genrer, bl.a. ved teatrene i Ålborg, Århus, Fredericia og Odense.

Han har været kapelmester på Århus Studenterrevy, på Team Teatret i Herning og på Gellerupscenen i Århus. Han var pianist, kapelmester og arrangør på Den Jyske Operas opsætning af Jul på Slottet.

Han er desuden én af de tre skøre multikunstnere bag opera-satire-selskabet ’Musikteatret Figaros’.

Allan Dahl Hansen er fast repetitør for Aarhus Kammerkor og han dirigerer til daglig kor-ensemblet ”Vokalgruppen Harperne”.

Erik Bjørn Lund

Erik Bjørn Lund er uddannet ved Det jyske Musikkonservatorium som statsprøvet musikpædagog i musikledelse og sang.

Han er dirigent for Aarhus Kammerkor og har en omfattende virksomhed som kursusinstruktør. Han har i tidligere dirigeret Aarhus Studiekor, Århus BrassBand og Silkeborgblæserne, samt medvirket som instruktør ved talrige kor- og brass­bandstævner.

Som dirigent har han opført ’alle’ klassikerne: Bach: Matthæuspassionen, Juleoratoriet, og de store Requiem: Mozart, Brahms, Fauré, Duruflé, Hamerik og meget mere.

Erik Bjørn Lund har komponeret og arrangeret en masse musik for kor og for amatørkor- og ensembler. Desuden er han i samarbejde med sin kone, Kirsten Busk, en flittig børnekorkomponist.

Aarhus Kammerkor

AARHUS KAMMERKOR består af 35 sangere. Koret blev stiftet i 1980 af Erik Bjørn Lund, der fortsat er korets dirigent.

Aarhus Kammerkor synger et bredt repertoire af både kirkelig og verdslig musik, gammelt såvel som nyt – deriblandt ny dansk musik af bl.a. Vagn Holmboe, Palle Mikkelborg, Niels la Cour, Michael Bojesen, Erik Haumann og Erik Bjørn Lund.


Arrangør

Lokation

Ulstrup Slot, Ulstrup Skovvej 20, 8860 Ulstrup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .