Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Aarhus: Modemyter: Bæredygtighed, Greenwashing og omstilling!?!

Afholdt event

Aarhus: Modemyter: Bæredygtighed, Greenwashing og omstilling!?!

Fra DKK 295,00

Sted

Dato

27 nov 2019 kl. 17:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse


Et samtaleforedrag, hvor vi dyrker gråzonerne, kompleksiteten og alle nuancerne i bæredygtighedsdebatten. Vi møder op med 10 af de mest sejlivede myter men du kan også tage dine egne myter med. 

Det bliver en interaktiv aften, hvor der er plads til spørgsmål, holdninger og diskussioner. Du kan forvente både at blive klogere, at blive underholdt og at møde et inkluderende fællesskab af andre nye som garvede tøjnørder, som elsker at dykke ned i materialer, produktionsmetoder og diskutere hvad bæredygtighed betyder. Du behøver ingen forudgående viden om bæredygtighed, tøj eller materialer; blot en lyst til lytte, lære og nørde sammen med os.

For dig der vil:

 • Lære hvad der er op og ned ift bæredygtig mode?
 • Snakke med om omstillingen i modeindustrien.
 • Blive bedre til at spotte Greenwashing.
 • Et skridt dybere end den almene information omkring bæredytig mode.

Dine værter og foredragsholdere:

Johanne Stenstrup

Johanne er Danmarks første bæredygtige modeblogger og er uddannet inden for tøjproduktion. Til dagligt er hun iværksætter og driver det bæredygtige livsstilsmagasin Sustain Daily. Her er hun i kontakt med mange forskellige bæredygtige virksomheder og butikker, og kommunikerer dagligt til over 15.000 bevidste forbrugere og læsere. Hendes vigtigste mission er at vise, at det gode liv godt kan være bæredygtigt, og smukt tøj er en del af det. Og så er hun en kæmpe materialenørd.

Tanja Gotthardsen

Tanja er selvstændig bæredygtighedsformidler, konsulent og blogger, og arbejder i spændfeltet mellem grønne virksomheder og forbrugeren. Hun har baggrund i den humanistiske forskningssektor, og har især arbejdet med spørgsmål om konflikt, migration og menneskerettigheder. Hun har en halvbizar interesse for supply chains, og tror fuldt og fast på, at bæredygtighed og æstetik kan (og bør) gå hånd i hånd. Og så er hun skidetræt af fast fashion.

Tanja og Johanne er ikke bange for at stille de svære spørgsmål og prikke modebranchen, hvor det gør ondt. Til sammen skriver har de daglig kontakt med over 25.000 kritiske forbrugere via de sociale medier, og bliver jævnligt brugt som eksperter af medier såvel som bæredygtige startups og initiativer.

Arrangør

Sustain Daily giver dig inspiration til en bæredygtig livsstil

Lokation

Aiayu Store Aiayu Store, Volden 34, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .