Aarhus Portvinsdag d. 5 februar 2022

Værkmestergade 9, 8000 Aarhus
05 feb 2022 kl. 12:30 - 18:30
Billetter DKK 200,00 - DKK 250,00
Billetter DKK 200,00 - DKK 250,00

Alt for længe har Aarhus manglet sin egen store portvinsbegivenhed. Det har vi, en lille gruppe af portvinselskere, besluttet os for at gøre noget ved. Derfor bød vi med stolthed i stemmen velkommen til Aarhus Portvinsdag for første gang i 2018. Det blev en bragende succes & derfor har vi besluttet at gøre dagen til en tilbagevendende tradition år efter år. Vi åbner dørene for 4 gang:

Aarhus Portvinsdag lørdag den 5. februar 2022 på Centralværkstedet, ​Værkmestergade 7-9, 8000 Aarhus C i hjertet af Smilets by.

Til arrangementet vil der være mulighed for at cirkulere rundt i de smukke omgivelser samt smage en lang række portvine, både forskellige typer og mærker hos de danske importører. Der vil uden tvivl være noget for enhver smag. Der tilbydes to smagninger på dagen af hver 2½ times varighed, så der er god tid til at besøge alle udstillere. Når billetten først er indløst smages der gratis. Der vil dog optræde enkelte meget eksklusive vine som kan tilkøbes mod ekstra betaling. 

Der er talrige gode muligheder for overnatninger i Århus, men vi har lavet en fordelagtig aftale med Comwell, som er i gå afstand til Centralværkstedet. Du får 15% rabat på din overnatning ved at fremvise din kvittering fra dit billetkøb til Aarhus Portvinsdag. Kontakt Comwell direkte på booking.aarhus@comwell.dk for at booke med rabat muligheden.

Du kan følge Aarhus Portvinsdag på Facebook for at holde dig opdateret på, hvilke udstillere der deltager samt andre relevante nyheder.


Billetterne refunderes kun ved aflysning (Dog ikke billetgebyret)
Der tilbydes ubemandet garderobe på eget ansvar
Aarhus Portvinsdag kan kontaktes på aarhusportvinsdag@gmail.com

Udstiller oversigt


Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke