eventet sluttede

Aarhus Portvinsdag d. 5 februar 2022

DKK 200,00 - DKK 250,00

Sted

Dato

05 feb 2022 kl. 12:30 - 18:30

Beskrivelse

Alt for længe har Aarhus manglet sin egen store portvinsbegivenhed. Det har vi, en lille gruppe af portvinselskere, besluttet os for at gøre noget ved. Derfor bød vi med stolthed i stemmen velkommen til Aarhus Portvinsdag for første gang i 2018. Det blev en bragende succes & derfor har vi besluttet at gøre dagen til en tilbagevendende tradition år efter år. Vi åbner dørene for 4 gang:

Aarhus Portvinsdag lørdag den 5. februar 2022 på Centralværkstedet, ​Værkmestergade 7-9, 8000 Aarhus C i hjertet af Smilets by.

Til arrangementet vil der være mulighed for at cirkulere rundt i de smukke omgivelser samt smage en lang række portvine, både forskellige typer og mærker hos de danske importører. Der vil uden tvivl være noget for enhver smag. Der tilbydes to smagninger på dagen af hver 2½ times varighed, så der er god tid til at besøge alle udstillere. Når billetten først er indløst smages der gratis. Der vil dog optræde enkelte meget eksklusive vine som kan tilkøbes mod ekstra betaling. 

Der er talrige gode muligheder for overnatninger i Århus, men vi har lavet en fordelagtig aftale med Comwell, som er i gå afstand til Centralværkstedet. Du får 15% rabat på din overnatning ved at fremvise din kvittering fra dit billetkøb til Aarhus Portvinsdag. Kontakt Comwell direkte på booking.aarhus@comwell.dk for at booke med rabat muligheden.

Du kan følge Aarhus Portvinsdag på Facebook for at holde dig opdateret på, hvilke udstillere der deltager samt andre relevante nyheder.Fristen for at få refunderet billetterne for 2021 grundet flytning pga. Corona til 2022 udløber 01.08.2021. Herefter refunderes billetterne kun ved aflysning (Dog ikke Billettos billetgebyr)

Der tilbydes ubemandet garderobe på eget ansvar
Aarhus Portvinsdag kan kontaktes på aarhusportvinsdag@gmail.com

Udstiller oversigt kan ses på  http://aarhusportvinsdag.dk/?p...

Standplan frigives få dagen inden afholdelse på hjemmesiden & facebook. Herudover er denne inkluderet på bagsiden af smageseddel der er tilgængelig for alle gæster på dagen.

Arrangør

Lokation

Centralværkstedet Centralværkstedet, Værkmestergade 9, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .