Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Aarhus Største Retrofest

Afholdt event

Aarhus Største Retrofest

Fra DKK 195,00

Sted

Dato

01 okt 2022 kl. 19:30 - 02 okt 2022 kl. 02:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Kære Aarhus

Så er det igen tid til at finde danseskoene og det lækre fest tøj frem.

Lørdag den 1. oktober skal vi igen danse, feste og hygge os til alt den bedste musik fra 80erne og 90erne, når vi igen inviterer indenfor i Ridehuset.

På scenen vil der være en masse festlig musik med live band og djs, som fyrer den af med de største klassikere. Der er plads til 1.000 gæster i Ridehuset og der vil både være kæmpe dansegulv samt siddemiljøer. Der er ligeledes udendørs rygeområde og masser af toiletter på stedet.

Live band: "Allstars"" - Vi præsenterer den aften dette magiske band, som tager forskellige sangere med til at præsentere de største hits fra 80erne & 90erne. 

Både inden og efter liveband vil der være dj´s til at fylde vores kæmpe danse gulv, med en masse dansevenlig musik. 

 • Billetterne koster 195 kr. i forsalg og 250 kr. i døren.
 • Dørene åbner kl.19.30 - 02:30
 • Aldersgrænse: 25+

VIP BORD: Adgang til VIP-podiet inkl. 4 vip-billetter, gratis garderobe, bordserverings personale, 1 flaske spiritus inkl. sodavand - Pris 2.000 kr. (man kan max være 4 personer pr. bord) Der vil være 2 stole pr. Bord.

Send en mail til bord@total80er.dk, hvis du ønsker at bestille.

Arrangør

Lokation

Ridehuset, Aarhus Ridehuset, Aarhus, Vester Alle 1, 8000 Aarhus C

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .