Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Aarhus Sustainability Festival

eventet sluttede

Aarhus Sustainability Festival

Billetter fra DKK 60,00

Sted

Dato

12 apr 2013 kl. 12:00 - 14 apr 2013 kl. 18:00

Beskrivelse

 Aarhus Sustainability Festival er en årlig kultur-, videns- og livsstilsfestival der fejrer bæredygtige initiativer. Du får mulighed for at lære mere om vor tids største udfordringer, mens du nyder lækre smagsprøver fra vores madmarked, en kop kaffe i vores lounge med live musik, gør secondhand-fund på vores byttemarked, ser et modeshow eller en udstilling, bliver inspireret af vores internationalt anerkendte foredragsholdere, ser en dokumentarfilm, eller deltager i en reparations- eller genbrugsworkshop. Der er 21 koncerter, 9 dokumentarfilm, over 20 talere og i alt mere end 50 aktiviteter/udstillinger/markeder.
Festivalen er for alle der vil være med til at løse fremtidens udfordringer på en sjov og hyggelig måde. Se det fulde program på sustainabilityfestival.dk invitér dine venner her: https://www.facebook.com/events/360244820732222/?fref=ts

Vær opmærksom på, at nogle arrangementer kræver tilmelding (Future my Love i Øst for Paradis, Det Positive ByggeriRethink SymposietYoga og Brunch søndag). Festivalen er gratis for børn under 12 år og for medlemmer af Aarhus Sustainability Network. Det koster 100kr at blive medlem, og du bliver medlem ved at skrive en mail til contact@aasn.dk. 

Lokation

Godsbanen, Skovgaardsgade 3-5, 8000 Aarhus C

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .