eventet sluttede

Aarhus tartelet festival - Festugen 2021

DKK 195,00

Sted

Dato

04 sep 2021 kl. 12:00 - 16:00

Beskrivelse

Aarhus tartelet festival - 2021

Så er det igen tid til Øl, tarteletter og musik banko i Aarhus Festuge. Traditionen er tilbage og vi har ny fornøjelse af igen at kunne præsentere denne festlige tradition i Det irske Telt på banegårdspladsen. Husk vi har 2 datoer

- Lørdag den 28. august +
- Lørdag den 04. september.

12:00 - Dørene åbner
13:00 - Vi spiser tarteletter ad libitum
14:00 - Musik Banko
16:00 - Live musik

Som altid vil der løbende være lotteri, sjove indslag og konkurrencer med spændende præmier.

Pris: 195 kr. Inkl. Tarteletter, 1 lotteri seddel og Banko plade.(Ekstra lotteri sedler og plader kan købes i baren)

Selskaber af minimum 8 personer, kan reservere borde på forhånd. Dette koster 100 kr. Øvrige pladser er først til mølle.

Har i nogle specielle ønsker, eller skal i fejre nogen i selskabet og ønsker noget ekstra ved bordet, så kontakt os gerne pr. mail.Kontakt person Mesut Dursun: kontakt@dursun.dk

I baren vil der være et stort udvalg af øl, whisky og andet spiritus. Det er også muligt at købe sodavand, vin, samt vores store øl tårne.

Arrangør

Lokation

Det irske telt Det irske telt, Banegårdspladsen, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .