Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Aarhus tartelet festival - Festugen 2022 DEL 1

eventet sluttede

Aarhus tartelet festival - Festugen 2022 DEL 1

Fra DKK 200,00

Sted

Dato

27 aug 2022 kl. 12:00 - 20:00

Beskrivelse

Aarhus tartelet festival - 2022 - 1. del - HUSK AT KØBE BILLETTERNE SAMLET I ET NAVN

Så er det igen tid til tarteletter ad libitum, underholdning og musik banko i Aarhus Festuge.

Traditionen tro præsentere vi denne festlige frokost i Det irske Telt på banegårdspladsen. Festivalen foregår i bedste bord/bænke opstilling og der vil være plads til 220 deltagende. 

12:00 - Dørene åbner

13:00 - Vi spiser tarteletter ad libitum

14:30 - Musik Banko

17:00 - Live musik med Neil Brophy

Som altid vil der være lotteri, sjove indslag og konkurrencer med spændende præmier.

Pris: 200 kr. Inkl. Tarteletter ad libitum, 1 lotteri seddel og Banko plader. Husk at købe jeres billetter samlet, da alle vil få tildelt plads og bord under det navn billetterne er købt i.

(Ekstra lotteri sedler og plader kan købes i baren)

Der vil ligeledes holdes konkurrence i tartelet spisning. Tilmeld dig ved ankomst, hvis du ønsker at deltage. Fine præmier til vinderen.

Har i nogle specielle ønsker, eller skal i fejre nogen i selskabet og ønsker noget ekstra ved bordet, så kontakt os gerne pr. mail: kontakt@dursun.dk

I baren vil der være et stort udvalg af øl, whisky og andet spiritus. Det er også muligt at købe sodavand, vin, samt vores store øl tårne.

Lokation

Det irske telt Det irske telt, Banegårdspladsen, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .