ÅbenKLANG / WhiskeySound

05 jun 2019 kl. 22:00 - 06 jun 2019 kl. 23:00

Frederiksberg Sognehus, Pile Allé 3, 1820 Frederiksberg

BEMÆRK: Det er gratis at deltage i koncerten... dog skal der betales for whiskyen. Med dette Whiskykort forudbestiller du whisky til arrangementet og garanterer dig samtidig en plads. Du skal være fyldt 18 år for at deltage i arrangementet.

WhiskySound

”Whisky er særlig egnet til at omsætte til lyd, da den har en smag der udover at hænge længe i munden også forandrer sig over tid som et musikstykke gør det.”

Sådan beskriver bratschisten Niels Dalum og lydkunstneren Nikolaj Kynde deres projekt Whisky Sound. Når dertil kommer, at hver whisky har sin egen karakter og at de kan være komplekse og dybe, så er det jo nemt at se, hvad god whisky og god musik har tilfælles. Helt oplagt at sætte oplevelserne sammen og en ædel afslutning på Åben Klang.

Åben KLANG

Åben KLANG er en minifestival i festivalen. En festival-maggiterning. Den femte juni er der mulighed for at få et virkelig bredt musikalsk program serveret i overskuelige størrelser. Det er en aften med tre koncerter og whiskysmagning, hvor musikken bliver spillet af lokale og internationale navne, og hvor de fleste værker er helt spritnye. Der er kommer til at være hele fem uropførelser i løbet af aftenen. Ligesom i 2018 foregår Åben Klang i Frederiksberg Kirke og i Frederiksberg Menighedshus.


Musik af Nikolaj Kynde og Niels Dalum

Læs mere på www.klang.dk