Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

ÅBENT HUS: Opland Landskabsarkitekter (DA)

Afholdt event

ÅBENT HUS: Opland Landskabsarkitekter (DA)

Fra Gratis

Sted

Dato

12 okt 2022 kl. 16:00 - 17:30

Beskrivelse

Tag med ud og se, hvordan vi gennem strategisk og langsigtet pleje af det groede miljø er med til at opdyrke et steds identitet.


Som den første danske landskabstegnestue etablerede OPLAND i 2021 afdelingen OpDrift – en afdeling dedikeret til fremtidssikring af tegnestuens grønne projekter samt rådgivning om vedligeholdelse af eksisterende grønne arealer. På denne grønne byvandring vil vi vise, hvordan vi strategisk og kreativt arbejder med drift og pleje, og hvordan det bidrager til projekternes bæredygtighed. Ved at have fokus på de enkelte projekters langsigtede drift, er det tegnestuens ambition at fungere som bygherres grønne tråd, der dels sikrer, at designidéen fastholdes og vedligeholdes, også efter aflevering, og dels sikrer bygherres investering i grønne arealer, og dermed undgår, at de går til grunde, og skal etableres på ny.

Mødested: Tietgenskollegiet, Rued Langgaardsvej 10, 2300 København S


Arrangør

CAFx is a platform for research, discussion and dissemination of architectural and urban challenges.

Lokation

Tietgenskollegiet Tietgenskollegiet, Rued Langgaards Vej 10, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer