Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Åbent introduktionsmøde til det nye VidensNetværk: Dansk design i Kina

eventet sluttede

Åbent introduktionsmøde til det nye VidensNetværk: Dansk design i Kina

Billetter fra Gratis

Online-event

Dato

12 nov 2020 kl. 15:00 - 16:30

Beskrivelse

Kom med, når Design denmarks nye VidensNetværk om dansk design i Kina introduceres til et åbent onlinemøde for medlemmer torsdag d. 12. november kl. 15.00-16.30. I spidsen for netværket står CMO hos Ehubnordic, Ann Christin Mahrt, og designer Ebbe Gehl klar til at byde velkommen!

Hvordan finder man arbejde i Kina som dansk designer? Hvordan er det at arbejde og sælge dansk design i Kina? Og hvorfor kan Kina være et relevant marked for danske designere?

Med en stor og stærk møbelindustri leverer Kina til et enormt og ekspanderende indenlands boligmarked. Samtidig udbygges det kinesiske eksportmarked, dels med egne produkter, men i stort omfang som leverandør til internationale møbelkæder og underleverancer til udenlandske møbelproducenter. Den kinesiske interesse for vestlig livsstil er stor – og især dansk design står stærkt. Danske møbler kopieres, men der sker en udvikling. Kopitendensen afløses tiltagende af ønsket om at udvikle nye designs og egne kollektioner. Mange kinesiske producenter søger derfor samarbejde med internationale – og meget gerne danske – designere.

Som CMO hos Ehubnordic hjælper Ann Christin Mahrt virksomheder med at sælge produkter i Kina via oversøiske webshops og kan derfor dele erfaringer med online salg, digital marketing og trends i Kina samt viden om, hvorfor de kinesiske forbrugere køber udenlandske produkter. Med en baggrund som designer har Ebbe Gehl tegnet møbler og drevet tegnestue i mere end 50 år. Over årene har han tegnet og udviklet produkter for virksomheder i Danmark og Skandinavien samt Europa, Afrika og Amerika, og har de seneste 20 år arbejdet tæt sammen med firmaer i Asien.

VidensNetværket bliver et forum for kontakt, formidling og viden om dansk design i Kina, og vil fokusere på arbejdskultur, kopiering versus branding, bæredygtighed samt salg og markedsføring. Er du efter introduktionsmødet interesseret i at blive en del af VidensNetværket, kan du kontakte en af netværkets to tovholdere og aftale nærmere.

Onlinemødet afvikles via platformen Zoom.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .