Åbent Kulturhus

19 sep 2019 kl. 17:30 - 20:00

Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4, 2500 København

Torsdag den 19. september åbner Valby Kulturhus dørene for byens kulturskabere for at møde nye samarbejdspartnere, der ønsker at gøre brug af huset til kunst- og kulturprojekter.

Valby Kulturhus vil være rammen for Københavnernes kulturprojekter. Derfor inviterer vi til Åbent Kulturhus, hvor du kan se lokalerne, høre mere om mulighederne og få hjælp til at forme din idé.

I Valby Kulturhus kan du kan lave enkeltstående events såsom en forestilling, en workshop eller en koncert. Men det kan også være faste tilbagevendende events såsom en festival, artist talks, danseaftener, fællesspisning eller en koncertrække.

Det meste er muligt, og der er plads både til de helt grønne projektgrupper og de mere erfarne.

Vi samarbejder både med frivillige og kommercielle kulturmagere, der vil være med til at opbygge et kunstnerisk vækstlag i Valby og samarbejder med frivillige.

Når du låner husets lokaler til dit projekt, er det dig, der er arrangør, men vi bakker dig op igennem hele processen, hvor vi tilbyder råd, vejledning og sparring.

Til Åbent Kulturhus den 19. september kan du høre mere om rammerne for samarbejdsprojekter, blive klogere på husets faciliteter, møde Kulturmedarbejdere fra Valby Kulturhus og Valby Lokaludvalgs puljemedarbejder. Du får også mulighed for at udvikle dit projekt sammen med andre aktører.

Program

Vi starter kl. 17:30 med et kort oplæg og en rundtur i huset. Herefter står den på konceptudvikling og sparring i fællesskab med kulturmedarbejder og lokaludvalget.

Til slut byder vi på aftensmad fra vores lokale og socialøkonomiske Café Incita.

kl. 20.00 siger vi tak og på gensyn.

Praktisk information

  • Det er gratis at deltage i Åbent Kulturhus, men kræver tilmelding via Billetto.
  • Hvornår? Den 19. september kl. 17:30-20:00
  • Hvor? 5. sal, Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4-6, 2500 Valby