Åbent netværksmøde

eventet sluttede

Åbent netværksmøde

Billetter fra DKK 125,00

Sted

Dato

16 jan 2014 kl. 18:00 - 20:30

Beskrivelse

Skal det være dig og din virksomhed, aviserne skriver om næste gang? Så kom med til Åbent Netværksmøde torsdag den 16. januar kl 18:00-20:30 på Restaurant Harmonien.

På mødet sætter vi fokus på, hvordan du arbejder med medierne, så din virksomhed kan blive mere synlig – også blandt potentielle kunder.
Oplægsholderen er den erfarne og dygtige kommunikationsrådgiver Camilla Kongskov fra VitaMilla, der vil give dig konkrete råd og tips til at arbejde med medierne. Hun vil blandt andet fortælle om:

- Hvordan journalister arbejder

- Journalistisk vinkling - hvad er en god historie?

- Pressemeddelelsen som værktøj - og hvorfor den sjældent virker :-)

- Sådan skriver du en god artikel

Derudover vil det åbne netværksmøde som altid byde på gode muligheder for at netværke, lækkert mad og hyggeligt samvær.

Prisen for deltagelse og spisning er 100 kr. ex. moms. - Bemærk at prisen på Billetto er inkl. moms. Mødet er åbent for alle.

Lokation

Restaurant Harmonien, Rødvig Hovedgade 2, 4673 Rødvig

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .