Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Åbning af Madland & Bio-Bio festival - filmvisning, marked og fællesmiddag

Afholdt event

Åbning af Madland & Bio-Bio festival - filmvisning, marked og fællesmiddag

Fra DKK 10,00

Sted

Dato

12 aug 2021 kl. 16:30 - 23:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Bio-Bio og Madland præsenterer marked, fællesmiddag, samtale og dokumentar med projektøren rettet mod jordens madsystembrydere. 

Hvorfor kræver jordens muld et forsvar, og hvordan kan vi mobilisere fællesskaber og nye modeller for landbrug og dyrkningen af vores jord? Mød dem, der driver den bæredygtige forandring, når Madland åbner Madland Festival 2021 og den grønne filmfestival Bio-Bio torsdag 12. august. Vi sætter scene for jordens madsystembrydere, der arbejder for en sundere og mere frugtbar jord, for unge jordbrugeres ambitioner og drømme, for landbrugsiværksættere, forbindelsen mellem by og land og en mere ansvarlig restaurationsbranche. 

🎪Marked

Nyd en kølig eftermiddagsdrink, gå på opdagelse og mød frontløberne i jordens omstilling - vi kalder dem madsystembrydere. På et minimarked med jordens vise hænder og hoveder kan du blive klogere på, hvordan madsystembryderne arbejder for forandring, og lære, hvordan du selv kan tage del i forandringen hjemme i køkkenet, på restaurant, på madmarkeder og madpolitisk. Besøg Farendløse Mosteri, Regenerativt Jordbrug, FoodSHIFT 2030, Andelsgaarde, Zero Foodprint Nordic, Den Grønne Studenterbevægelse, Madland m.fl. 

🥂🌱 Fællesmiddag 

BaneGaardens kokke serverer plantebaseret og sæsonbetonet middag med skønne delevenlige retter ved langborde. Hold øje med siden her, hvor menuen bliver lagt op snarest. 

💬 Samtale 

Til forsvar for jorden. Lær fra fem stærke stemmer: 

Sandra Villumsen, Farendløse Mosteri og Regenerativt Jordbrug

Sarah Hellebæk, Andelsgaarde og Den Grønne Studenterbevægelse

Cindie Christiansen, Zero Foodprint Nordic

Line Rise Nielsen, FoodSHIFT 2030 og Changing Food

Marie Sainabou Jeng, Madland og Koalition

📽 Visning af dokumentaren “Rejsen til Utopia

Instruktion: Erlend. E. Mo. Nomineret til Bodilprisen 2021. 
Præsentation ved festivalchef for Bio-Bio Marlene Schiött Rasmussen og vi er meget glade for, at Ingeborg Fangel Mo, moderen i filmen og beboer i det selvforsynende landsbykooperativ Permatopia kommer med sin egen personlige introduktion til "Rejsen til Utopia" og Permatopia, hvor familien er bosat.

🎞 Om filmen: 
Familien Mo bor med deres tre børn på en idyllisk slægtsgård i de norske fjelde - eneste ulempe er, at de er nødt til at pendle på arbejde i fly. Så forældrene lider af en nagende klimasamvittighed og et stigende behov for at handle for at redde planeten og deres børns fremtid.

​Efter mange overvejelser beslutter de at flytte til Karise Permatopia, et selvforsynende, økologisk landsbykooperativ i Danmark. Men det viser sig at være betydelig lettere at have de rigtige meninger, end at udleve dem. Sammenstødet mellem idealisme og virkelighed, individuel frihed og ansvar over for fællesskabet, sætter hverdagen på spidsen - ikke mindst i en familie, der består af fem stædige individualister og mindst lige så mange drømme.

​En hjertelig, rå og ærlig film om en helt almindelig familie i klimakrisens skygge. Filmen vises med engelske undertekster.

🗓 Program

Kl. 16.30 Åbning af Madland Festival 2021 og Bio-Bio med en lille drink - åben for alle

Kl. 16.45 Marked - åben for alle

Kl. 18.30 Fællesmiddag på Banegaardens Lade 609 - kræver billet

Kl. 20.30 Samtale - kræver billet  

Kl. 21.10 Introduktion til filmen "Rejsen til Utopia" ved festivalleder og Ingeborg Fangel Mo, moderen i filmen og beboer i Permatopia - kræver billet

Kl. 21.15 Filmvisning, "Rejsen til Utopia"

Kl. 23.00 Tak for i aften!

🎟 Billetter

Åbning og marked er gratis og åbent for alle. 
Ønsker du at deltage i fællesmiddag, kaffe/te og kage, samtale og dokumentar koster billetten 335 kr. Andre drikkevarer sker ved tilkøb. Børn under er også velkomne til middagen. Der er mulighed for bestille en plads og i stedet at købe mad i Madboderne for børn under 14 år. 

Læs mere om Bio-Bio Festival fra den 12 - 17. august her! 

Bio-Bio Festival er støttet af Det Danske Filminstitut, En filantropisk bevilling fra Realdania, Slots- og Kulturstyrelsen, Københavns Kommune og Vesterbro Lokaludvalg. 

Tak til:

Faktaboks
Open air filmvisning, samtale og middag (inkl. kaffe og dessert): 335 kr.

Open air filmvisning med samtale før: 100 kr. 

Børn op til 14 år  50,- (billetten gælder for hele dagen hvis der er flere visninger i er interesserede i).

Det er også muligt at købe plads kun til middagen 260 kr.

Alle film om aftenen vises udendørs, hvor alle gæster udstyres med høretelefoner, så lydoplevelsen bliver intens. Tag godt med tøj på eller medbring tæppe.

Langbordsmiddagen bliver en skøn grøn menu, som er inklusiv kaffe eller te og lidt sødt til filmen. Hvis det regner rykker vi indendørs eller under tag.  Der vil ligeledes være regndække over pladsen hvor open air visningen foregår. (Regndækket er ved at blive syet, så forbehold for tænkelige og utænkelige uheld). 

Hvis du ikke er tilmeldt langbordsmiddag er der mulighed for at købe billigere retter fra BaneGaardens madboder og indtage på pladsen.

Børn er velkomne til middagen. Der er mulighed for bestille en plads ”for 10 kr” og i stedet at købe mad i Madboderne for børn under 14 år. (Når du ikke at bestille den ekstra stol. Så tag fat i os). 

Billetter kommer til salg løbende via Billetto. Hold øje med vores Facebook og Instagram, hvor programmet vil blive annonceret og opdateret løbende facebook.com/biobio.dk

Hjemmeside www.bio-bio.dk            

Adresse: Otto Busses Vej 45, 2450 Kbh SV. 

(BaneGaarden ligger i de gamle jernbaneområder mellem Vesterbro og Sydhavn. Adgang for gående og cyklister via tunellen fra Enghavevel, Kbh. V). Hvis du kommer i bil, er det muligt at parkere mod betaling på Otto Busses Vej, tilkørsel fra Fisketorvet.

Billetter refunderes ikke.

Arrangør

Bio-Bio Festival sætter fokus på den grønne omstilling med open air filmvisninger kombineret med workshops, paneldebatter, kunstnerbesøg og langbordsmiddage med det bedste fra det grønne køkken - enkelte dage er der aktiviteter for børn. Bio-Bio Festival finder sted i Københavns grønne oase - BaneGaarden fra den 12.-17. august 2021. Festivalen har hver dag et tema, som har indflydelse på os alle sammen og den verden, vi lever i. 

Du kan få et overblik programmet på Bio-Bio.dk

Lokation

BaneGaarden BaneGaarden, Otto Busses Vej 45, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .