spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Åbning af Sagatid.dk

Afholdt event

Åbning af Sagatid.dk

Fra DKK 45,00

Sted

Dato

12 jun 2018 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

Mød forfatterne Christian Dorph og Dy Plambeck, lektor Annette Lassen og redaktør Henrik Poulsen, når vi markerer åbningen af den nye portal Sagatid.dk, der formidler sagaerne og bringer dem i dialog med nutiden.


Islændingesagaerne er Nordens største bidrag til verdenslitteraturen. I 2015 udkom en nyoversættelse, så de kan læses på et mundret dansk, og nu åbner en ny formidlingsportal, der bringer sagaerne i dialog med nutiden.

På Sagatid.dk har 18 nordiske forfattere udfordret udvalgte afsnit fra sagaerne for at give deres bud på, hvordan de vedkommer os i dag. Desuden har en række velkendte fotografer skildret de steder, hvor sagaerne udspiller sig, og samlet set er sagatid.dk et inspirerende litterært univers på nettet, hvor man kan gå på opdagelse i sagaerne og deres verden gennem nutidens optik.

Sagatid.dk præsenteres officielt denne aften.

Arrangementet
Redaktkør Henrik Poulsen fortæller om ideen med sagatid.dk, før Annette Lassen fortæller om sagaerne som litteratur. Derefter vil forfatterne Christian Dorph og Dy Plambeck, der begge har bidraget med nyskrevne tekster, fortælle om, hvordan de har hentet inspiration i de oprindelige sagaer og arbejdet med at omforme stoffet til moderne litteratur. Programmet varer 90 minutter og derpå byder Islands Ambassade på en forfriskning.

Læs mere om aftenen og de medvirkende her på nordatlantens.dk

Åbningen af sagatid.dk er arrangeret i samarbejde med Islands Ambassade i København i anledning af Islands 100-års Suverænitetsjubilæum.

Nordatlantens Venner og studerende
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen

Lokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .