spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

ÅBNING PERFORMANCE: I am not what you see af Lilibeth Cuenca Rasmussen

Afholdt event

ÅBNING PERFORMANCE: I am not what you see af Lilibeth Cuenca Rasmussen

Fra DKK 65,00

Beskrivelse

Obs. Grundet performance vil udstillingen være delvis lukket på dagen kl. 13.30-15.00 og lukket for alle uden billet kl. 15.00.

Vi er blevet nødsaget til at rykke Cocktails kl 20:00 performancen til kl 19.45. Performancen går i gang præcis 19:45, hvorfor du opfordres at komme i god tid.


Billetten giver adgang til performancen og CCs udstillinger. Vi opfordrer gæster til, at se udstillingen inden performancen, da det grundet COVID-19 restriktioner ikke er muligt at bevæge sig rundt i udstillingen under performancen. 

Performancen varer cirka 40 minutter med siddende publikum. 


Om performancen 

Med udstillingen I am not what you see, lavet særligt til Copenhagen Contemporary, har performance- og billedkunstner Lilibeth Cuenca Rasmussen skabt fire skulpturer, der også fungerer som arkitektoniske kostumer. Hertil kommer performancen Cocktails, hvor performere tager bolig i udstillingens skulpturer og aktiverer dem. De fem nye værker manifesterer en undersøgelse af det nomadiske, etnicitet og identitet og følger temaer, som kunstnerren har arbejdet med siden starten af sin kunstneriske praksis. Nomaden er i evig bevægelse mellem verdensdele, kulturer og sociale forhold, og har altid sit hjem med sig. Udstillingen er en udvidelse af kunstnerens performative arbejde, nu manifesteret som arkitektoniske skulpturer.

Cocktails er et tværæstetisk performanceværk, der vil blive opført i udstillingen. Hver skulptur bebos og tages på af forskellige performere. Performerne er i udgangspunktet individuelle, men under performancen transformerer de sig og blandes til én cocktail. Værkerne er skabt af meget forskellige materialer, men fælles for dem er, at de mimer en boform og inviterer på mentale rejser til fjerne destinationer. Dette sker gennem skulpturernes udformning, der referer til forskellige ikoniske, nomadiske boliger. Skulpturerne er umiddelbart let genkendelige symboler for andre boformer, men udfordrer de forestillinger, vi måtte møde dem med, ved at fungere som både skulptur, beklædningsdel og arkitektur. 

Nomaden er kendetegnet ved ikke at eje noget jord, og letheden i skulpturerne og deres iboende mobilitet og potentielle transformationer leder tankerne hen på en nomadisk frihed og omskiftelighed, vi som publikum kan opleve ved at gå ind i de forskellige konstruktioner og tage identiteterne på os. I den globaliserede verden, vi lever i, er nomadetilstanden ikke nødvendigvis så langt væk. Omvendt så har pandemien udfordret nomadens normale grundvilkår, og på mange måder haft fatale konsekvenser for f.eks. migranter og flygtninge, der er blevet fanget og forhindret i at krydse grænser. 

Lilibeth Cuenca Rasmussen stiller med udstillingen en række aktuelle spørgsmål om det nomadiske: Hvem er nomaden i dag, og hvor hører hun/man til? Hvad er det vi bærer rundt med os af forestillinger og genetik? Og hvem er man egentlig, hvis man – som kunstneren – har en dobbelt etnisk identitet og har to eller flere lande, verdensdele og kulturer som tradition og hjem? Fremfor bare at reducere hinanden til simple og entydige kategorier som mand, kvinde, asiat, europæer, kunstner eller noget helt sjette, inviterer Lilibeth Cuenca Rasmussen til at være åben for at se det usynlige/ikke-synlige/mindre synlige. 

BIO

Lilibeth Cuenca Rasmussen (f. 1970) er performance -og billedkunstner og har gennem sin karriere udviklet et markant, tværæstetisk udtryk. I sine fortællinger spiller tekst, o.a. virkemidler som musik, kostumer og en stringent scenografi en væsentlig rolle. Med en kritisk og humoristisk tilgang stiller hun skarpt på spørgsmål om etnicitet, identitet, køn, sociale relationer og tilhørsforhold. Mange af disse tematikker afspejler Cuenca Rasmussens dobbelte nationale tilhørsforhold, med en filippinsk mor og dansk far, som giver hendes praksis et særkende, eftersom hun gennem kunsten peger på flere kulturer og samtidig i kunsten definerer en tredje position: hun skaber sit eget hjem i og med kunstværket, som hun kan tage med sig overalt. 

Performere

Lilibeth Cuenca Rasmussen

Christian Dehn Frandsen

Karolina Leedo 

Tira Skamby

Mia Kingo

Liva Xamanek

Emma Annfeldt,

Sofie Mark Wegener

Udstillingen er støttet af 

Minister Erna Hamiltons Legat

Beckett-Fonden

Statens Kunstfond

DYKON A/S

ALUPROFF A/S

Udstillingen er blevet til i samarbejde med sur le chemin design studio.


OBS. 

Gæster fra og med 15 år skal medbringe dokumentation for en negativ COVID 19-test, som er højst 72 timer gammel. Dokumentationen for enten en negativ antigentest (også kendt som hurtigtest) eller en negativ PCR-test (podning i halsen), skal indeholde navn, testtidspunkt samt testresultat. 

Gæster, der er fuldt vaccineret (minimum 14 dage siden sidste stik), kan besøge CC uden en negativ test.

I forbindelse med fremvisning af dokumentation for en negativ test, skal gæster fra og med 15 år fremvise ID. Det kan være kørekort, sundhedskort, pas eller andet offentligt udstedt ID.

Hvis man har været smittet med COVID-19, er der ikke et krav om at fremvise en negativ test. I dette tilfælde skal der fremvises dokumentation for en positiv COVID-19-test, som er foretaget mindst 14 dage og højst 12 uger inden tidspunktet for besøget på CC.

Børn op til 14 år skal ikke fremvise negativ test.

Lokation

Copenhagen Contemporary Copenhagen Contemporary, Refshalevej 173A, 1432 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .