Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Åbningskoncert - Insomnia

eventet sluttede

Åbningskoncert - Insomnia

Billetter fra DKK 150,00

Sted

Dato

15 sep 2021 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

”… Under the eyes of the stars and the moon´s rictus

He suffers his desert pillow, sleeplessness

Stretching its fine, irritating sand in all directions …”

 Sylvia Plath

Omdrejningspunktet for hele festivalen er udånding og hengivelse. Til denne første koncert på Frederiksberg Festspil bevæger musikken sig omkring den sidste udånding - ind i søvnen - ind i døden. Musik af Mahler, Alban Berg, Ravel med flere omkranses af det meste af Bachs hypnotiserede Goldberg-variationer. De bliver spillet af både den fremragende cembalist Mahan Esfahani og en til lejligheden sammensat strygetrio bestående af Natalie Clein, Liza Ferschtman og Lars Anders Tomter. 

Variationerne vil omkranse Bent Sørensens arrangementer af både Bergs vidunderlige violinkoncert Til minde om en engel og Mahlers Rückert-Lied Ich bin der Welt abhanden gekommen, i hvilken man aner spor af Mahlers evigt skønne Adagietto fra hans 5. symfoni. Både Mahler og Berg arbejder med døden som tema i disse værker - i udåndingen aner man også rids af hengivelsen til afslutningen.

Vi skal høre Mahan Esfahanis og Michala Petris fabelagtige duospil, og vi får en smagsprøve på Ravels duo med Liza Ferschtman og Natalie Clein, som vi skal opleve senere i festspildagene. Aftenens koncert rundes af med godnatsange fra Mikkel Plougs Balcony Lullabies.

”We grow accustomed to the dark-

When light is put away-”

 Emily Dickinson


Medvirkende:

Mahan Esfahani cembalo

Natalie Clein, cello

Liza Ferschtman, violin

Lars Anders Tomter, viola

Michala Petri, blokfløjte

Benjamin Koppel, saxofon

Kari Postma, sopran

Katrin Weisser, skuespiller

Anne Birgitte Lind Feigenberg, skuespiller

Sophie Dupont, performancekunstner

Mikkel Ploug, guitar


Information:
Begge billettyper er inkl. et glas vin. 

Arrangør

Frederiksberg Festspil er dedikeret til de klassiske udøvende kunstarter: musik, dans, litteratur, teater. 
Årets tema er TIDEN. Tiden som går, tiden som tabt, tiden som uendelig, tiden som ekstatisk og ophævet.
Frederiksberg Festspil lader TIDEN være omdrejningspunkt og opfører nogle af de smukkeste, mest tidløse mesterværker som musikken og litteraturen har skabt.
Både de klassiske og de nye tidsløse.
Vivaldis årstider, Messiaens Kvartet til tidens ende, Marcel Proust På sporet af den tabte tid og mange flere værker vil fylde Frederiksbergs magiske rum.
Vi har inviteret forfattere, musikere og skuespillere til at sætte tiden i stå et øjeblik. Det som kunsten kan – ophæve tiden og gøre den ekstatisk.

Vi glæder os til at se jer til Frederiksberg Festspil 2022!

Lokation

Festauditoriet, Landbohøjskolen Festauditoriet, Landbohøjskolen, Bülowsvej 17, 1870 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .