Aborted - special guests: Cryptopsy - support: Benighted + Cytotoxin

Studiestræde 52, 1554 København
21 nov 2018 kl. 19:00 - 23:59
Super arrangør
Billetter DKK 180,00
Billetter DKK 180,00

De belgiske dødsveteraner fra Aborted vender tilbage til Pumpehuset den 21. november, hvor de headliner en helt igennem infernalsk aften med de canadiske tech-death legender Cryptopsy som special guests, og support fra de franske deathgrindere Benighted og apokalyptisk tech-death fra tyske Cytotoxin.

Aborted blev dannet tilbage i 1995 og har til trods for en hel del udskiftninger holdt fanen højt for voldsomt deathgrind med hurtigtsavende riffs og dobbeltpedaler, der banker bunden ud af scenegulvet. Kernen i Aborted er den karismatiske mikrofonstraffer Sven “Svencho” de Caluwe, der som eneste medlem har været med siden 1995. Aborted udgiver den 21. september det kommende album “TerrorVision”, så der er lagt op til dugfrisk død i Pumpen.


Cryptopsy spillede i Pumpen tilbage i 2015, hvor de med deres brutale teknikalitet og nytænkede dødsmetaltråd ruskede godt op i salen. Benighted og Aborted har tidligere udvekslet vokaltjenester på hinandens udgivelser, hvorfor Benighted passer som fod i hose til aftenens line-up, og de sørger helt sikkert for et halsbrækkende tempo, der får gang i nakkemusklerne. Cytotoxin skal nok blive en mindeværdig sansestraffelse, når tyskerne fra Chemnitz åbner op for vanvidsbreakdowns i deres apokalyptiske tech-death-univers.

Profile picture
Pumpehuset & 3rd Tsunami
Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.
eventet sluttede

Aborted - special guests: Cryptopsy - support: Benighted + Cytotoxin

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke