Absalon Croquis - Friday Edition d. 4. maj

04 maj 2018 kl. 20:00 - 22:00

Folkehuset Absalon, Sønder Blvd. 73, 1720 København

Absalon Croquis - Friday edition - det er hver fredag!

Kom med når vi slår dørene op for et helt nyt Friday Edition croquis, der kommer til at ligge hver fredag aften fra kl 20 til 22 i Tårnværelset. Vi glæder os til sammen at starte weekenden ud med fyraftensøl, fredags drinks og tegning i godt selskab! Og med rig mulighed for at fortsætte festen nede i salen efterfølgende.

Croquis er skitsering af en levende model. Avant er alt, hvad du ikke forventer. De to timer vil forløbe med skiftende stillinger, skitseringer og små pauser derimellem.

Det er ikke decideret tegneundervisning, men der guides, og du kan stille spørgsmål og få hjælp til at komme videre. Erfaring eller niveau er ikke påkrævet. Alle, der kan se, kan tegne - og husk som den lille prins sagde: Det væsentligste er usynligt for øjet. Kun med hjertet kan man se rigtigt.

Medbring selv papir og tegnegrej og mød op i god tid.

PRIS: 50 kr. pr. gang. Overskydende billetter kan købes i baren.

Husk også mønter til tag-selv-baren (MobilePay er også ok).

Vi ses!

Kærlig hilsen

Christine & Absalon

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Absalon Avant Croquis er en del af AHA!

AHA! er en platform for nysgerrighed, forundring, kreativitet og eksperimentering. AHA! er den udefinerbare størrelse, som er svær at blive klog på, men samtidig gør dig klogere. AHA! kan udvide, udfordre eller berige dit perspektiv på verden. Du kan opleve AHA! gennem workshops og hold i Absalon.

Croquis Friday 4. maj

Salg lukket