spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

ABSALON STRYGEKVARTET

Afholdt event

ABSALON STRYGEKVARTET

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

02 apr 2023 kl. 15:00 - 17:00

Beskrivelse

Absalon Strygekvartet vandt i januar P2’s kammermusikkonkurrence og præsenterer nu i Musikhuset København et Søndagskoncert-program med skøn musik af bl.a. Haydn, Carl Nielsen og Mendelssohn.

Den unge, københavnsk baserede kvartet blev første gang bemærket, da den vandt Rued Langgard konkurrencen i 2021 og spilled ved åbningen af Rued Langgaard festivalen samme år. I sommeren 2022 gav de adskillige koncerter ved bl.a. Bornholm Musikfestival og Oslo Kammermusikfestival.

De fire musikere har deltaget i masterclasses med bl.a. David Harrington fra Kronos Kvartetten og Den Danske Strygekvartet, og har et nært samarbejde med professor Tim Frederiksen fra Det kgl. Danske Musikkonservatorium.

Thera Maya Brask Ortved, violin I

Andreas Lienhøft Larsen, violin II

Alva Rasmussen, bratch

Olga Chwaszczewska, cello

PROGRAM:

Joseph Haydn (1732-1809)

Strygekvartet i G-dur, Op. 77 “Lobkowitz” Nr. 1 (1799)

I Allegro moderato

II Adagio

III Menuet: Presto

IV Finale: Presto

Carl Nielsen (1865-1931)

Strygekvartet nr. 1 i G-mol, Op. 13 (1889, rev. 1898)

I Allegro energico

II Andante amoroso

III Scherzo. Allegro molto

IV Finale. Allegro

Pause

Første værk efter pausen annonceres senere.

Felix Mendelsohn (1809-1847)

Strygekvartet nr. 2 i A-mol, Op. 13 (1827)

I Adagio - Allegro vivace

II Adagio non lento

III Allegretto con moto - allegro di molto

IV Presto - Adagio non lento

Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .