Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Across Chamber Music Series / Unge nordiske talenter

Afholdt event

Across Chamber Music Series / Unge nordiske talenter

Fra DKK 50,00

Sted

Flere tidsrum

28 marts 2022 - 29 marts 2022

Beskrivelse

Across Chamber Music Series er et samarbejde mellem unge, klassiske musikere i de skandinaviske lande. Sammen opfylder vi vores fælles, brændende ønske om, at skabe flere koncertarenaer i Skandinavien, hvor vi på tværs af landegrænserne får mulighed for at mødes og dele glæden ved at spille kammermusik sammen. Selvom vores kulturer ligger tæt op ad hinanden, hersker der ingen tvivl om, at vi kommer med hver vores erfaringer og kompetencer, som til sidst vil gå op i en højere enhed i dette samarbejde. Denne fantastiske oplevelse vil vi gerne dele med publikum.

Vi har i år samlet 9 af Skandinaviens førende unge musikere til et varieret program sammensat med musik, som vi elsker og altid har ønsket at spille:

Program 28/3
Shostakovich – Klaverkvintet i g mol op. 57
Strauss – Metamorphosen septet

Program 29/3
G. Fauré – Klaverkvartet nr. 2, op. 45
Tchaikovsky – Souvenir de Florence, op. 70

Medvirkende:
NOVO Quartet, strygekvartet DK
Johannes Sciacco Schantz, violin SE
Einar Kyvik Bauge, bratsch NO
Vilde Alme, cello NO
Karla Wulff, kontrabas DK
Lana Suran, klaver SE

Koncerterne afholdes med uundværlig økonomisk støtte fra Augustinus Fonden, William Demant Fonden, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, Oslo Kommune samt Snyk. Også en stor tak til Scandinavian Cello School for at lægge hus til vores intense øvedage op til koncerterne.

Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .