spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Adam Gabriel møder Robert Dick Trio. Koncert med live maleri

Afholdt event

Adam Gabriel møder Robert Dick Trio. Koncert med live maleri

Fra DKK 600,00

Sted

Dato

04 nov 2023 kl. 18:00 - 21:30

Beskrivelse

Improvisationskoncert med live maling. 

Luksus buffet og fremragende italienske vine kreeret og serveret af den italienske mesterkok Marcelina Car.

Robert Dick: diverse tværfløjter

Niels Præstholm: akustisk bas,

Christian Windfeld: slagtøj

Adam Gabriel: live maling

Marcelina Car: køkkenchef

Man kan se frem til en koncert der sitre af den forventning mellem kunstnerne der mødes for første gang og både publikums og kunstnernes nysgerrighed og forventning til den musik og de billeder der vil opstå af dette første møde.

Alle artister er kapaciteter indenfor deres respektive område. 

Robert Dick er en verdensstjerne på sit instrument og en innovator indenfor nye teknikker og udtryk på fløjten. Han har optrådt med de fleste store symfoniorkestre i verden og er samtidig en anerkendt musiker indenfor moderne improvisationsmusik. 

Adam Gabriels klare fascination er mennesket; det nøgne sårbare menneske. Hvem er vi? Udgangspunktet for dette er ansigtet. De kraftfulde penselstrøg og præcise streger afslører ingen åbenlyse følelser, men insisterer på beskuerens fulde opmærksomhed. Værkernes eksistentielle omdrejningspunkt er et åbent møde med mennesket, og måske kan vi genkende os selv i de navnløse personers uundgåelige stærke blikke.

læs mere på www.jazzals.dk, www.robertdick.net, www.christianwindfeld.com, www.nielspraestholm.dk


Lokation

Atelier Adam Gabriel, Stationsvej 1, 6280 Højer

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .