eventet sluttede

Affiliated Tag Team

DKK 80,00

Sted

Dato

20 dec 2019 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

Affiliated Tag Team indtager RUST den 20. december.

Affiliated fejrer endnu et succesfuldt år med en stor julegave til jer, nemlig vores helt egen “Tag-Team” koncert. For første gang deler vi dette koncept med resten af København og I kan være med til at opleve det eksklusivt på RUST den 20. december. Seks rappere i alt, fordelt på tre hold. Disse konstellationer er skræddersyet med dét mål, at skabe en vild dynamik og give jer den bedst mulige koncertoplevelse. Hvilken duo klarer sig bedst? Og hvem sætter mest gang i publikum? Kom og vær med til at bedømme de tre par!

Vi varmer op til koncerten med Affiliateds egne DJ’s Yuwanit & Elias Segujja, som vil sætte gang i jeres hofter, efterfulgt af support-act fra det unge talent Hakami. Vi har sørget for, at billetterne kan bestilles for kun 90 kr. inkl. gebyr. Når koncerten er færdig, vil vores artister naturligvis komme ud og holde gang i dansegulvet. Vi glæder os til at se jer! 

20. DECEMBER - RUST, KØBENHAVN

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .