Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Afgangsoplæsning | Forfatter VÅR 2021

Afholdt event

Afgangsoplæsning | Forfatter VÅR 2021

Fra Gratis

Sted

Dato

15 jun 2021 kl. 16:30 - 18:30

Beskrivelse

Vær med, når forårsholdet 2021 på Johan Borups Højskoles forfatterlinje holder afgangsoplæsning. Holdet består af:

Agnete Lyngholm Sandvej

Andrea Maagaard

Jacob Leisner

Johanna Kinnock

Jonna Hansen

Telma Langeland Vold

Tula Marie Åstrand

Eleverne på forfatterlinjen har de seneste uger arbejdet med genskrivninger. Hver elev har fået et udvalg af tekster og visuelle værker og en opgave der lød: skriv det igen! En genskrivning kan pille et andet værk fra hinanden og sætte det sammen på ny. Den kan låne en struktur, en fortæller eller et plot fra en anden tekst. Den kan lade stemmen smitte af eller stemningen - eller lade sig provokere. Det kan være en enkelt sætning, et billede eller en scene man har lyst til at folde ud. Eller det kan være man har lyst til at kaste det andet værk ud af vinduet og gøre alt det modsatte i sin egen tekst.

Denne på én gang åbne og bundne opgave er der kommet 7 fine selvstændige tekstværker ud af, som eleverne derefter har formgivet til små pamfletter i samarbejde med Simon Kristensen fra forlaget Korridor.

Kom og hør dem læse op i eftermiddagssolen på Johan Borups den 15. juni kl 16.30.

Adgang til arrangementet kræver billet og gyldigt coronapas (test der er max 72 timer gammel, bevis på COVID19-test der er min. 14 dage og max 8 mdr. gammel eller bevis på 1. eller 2. vaccination for min. 14 dage siden).

Vi beder dig om at bruge mundbind, når du er indendørs på højskolen, bruge håndsprit og holde afstand til eleverne og de øvrige gæster.

Lokation

Johan Borups Højskole Johan Borups Højskole, Frederiksholms Kanal 24, 1220 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer