spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Afmagt & Håb

Afholdt event

Afmagt & Håb

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

20 nov 2017 kl. 18:30 - 20:30

Beskrivelse

Hvor: Klub, Linnesgade 25, Lige ved Nørreport og Torvehallerne

Hvornår: 20. november 2017 fra 18.30 til 20.30

Pris: 100 kroner, der inkluderer kaffe, te og isvand. Hvis du har lyst til noget mere avanceret at drikke, kan du købe det i Klubs cafe.

Undervisere: Ledelsesfilosoffen Kasper Warming, der til daglig arbejder med at udvikle ledere og organisationer.
Nadja Pass, Rektor for Samtidens Akademi, er værtinde for samtalesalonen.

Nadja Pass, Rektor for Samtidens Akademi, begrunder, hvorfor dette arrangement er på programmet?
Under opbygningen af Samtidens Akademi har jeg kredset meget om den modløshed og magtesløshed, jeg selv i stigende grad har mærket oplevet de senere år – både hos mig selv og i samfundet omkring mig. Ofte kan modløsheden være opstået af andre grunde end mine, nogle gange bunder den ligefrem i frustrationer og undren med helt modsat fortegn af mine egne bekymringer. Men fællesnævneren er en følelse af afmagt. For mig selv er denne afmagt ofte den drivkraft, der får mig til at udvikle løsninger og modsvar såsom Samfundslaboratoriet Borgerlyst, Samtalesaloner og nu også Samtidens Akademi. Jeg er simpelthen nødt til at tro på, at det nytter, og at vi sammen kan genfortrylle verden.

En dag faldt jeg så i snak med erhvervsfilosoffen Kasper Warming, hvis tanker også kredser meget om afmagt. Men han opfordrer os til at dvæle meget mere i afmagten, i stedet for altid at styrte frem mod den næste løsning.

Den tilgang finder jeg på én gang tankevækkende, provokerende og inspirerende. Og det er i hvert fald noget, jeg tror vi alle sammen vil have godt af at udforske og
forholde os til.

Så derfor glæder jeg mig til at byde velkommen til Kasper Warming. Og ikke mindst til sammen med ham og alle jer andre udforske både afmagtens og håbets natur.

Arrangør

Samtidens Akademi er en helt ny form for læreanstalt, hvor vi som borgere underviser hinanden i alt det, vi har lært og kært - og som vi længes efter i vores samtid. Læs meget mere på http://samtidensakademi.dk

Lokation

Klub, Linnésgade 25, 1361 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .