Afsky + special guest: UADA

Afsky + special guest: UADA

Billetter fra DKK 235,00

Sted

Dato

08 apr 2023 kl. 20:00 - 23:59

Beskrivelse

En af landets black metal-bannerfører, Afsky, headliner denne aften i Pumpehuset, hvor Portland-bandet UADA er med som special guest.

Afsky er en af den danske black metals store skikkelser, Ole Luks soloprojekt, som tager udgangspunkt i traditionel black metal blandet med elementer fra folkemusikken og doom tilsat en blanding af vildskab og melankoli.

Bandet så dagens lys i efteråret 2015 hvor første udspil, en EP på 3 numre, blev selvudgivet digitalt og på cd. Afskys første fuldlængde, ‘Sorg’, blev udgivet i 2017 på Vendetta Records; hvor også ‘Ofte jeg drømmer mig død’ fra 2020 blev udgivet. Den seneste fra 2020 plade er skrevet ud fra en række gamle danske digte og tekster af kunstnere som H.C. Andersen, Jeppe Aakjær og Emil Aarestrup, og kan ses, delvist som en hyldest, til den danske lyrik og de danske poeter, som Ole Luk så ofte i sine egne tekster, har ladet sig inspirere af.

Afskys livebesætning består af et skiftende hold af stærke kræfter fra den danske metalscene.

Uada
Siden dannelse i 2014 har Uadas rejse været med nærmest meteorisk kraft. Bandet stammer fra det nordvestlige USA og udgav debutalbummet Devoid of Light sådan lidt under radaren i 2016. Snakken om den stærke debut begyndte så småt og brede sig: Det var et album med klassisk og kompromisløst black metal, men pakket med power, soul og kunstnerisk snilde. Undergrunden havde nu fået øjnene op for Uada og to år efter cementerede bandet sin status som nyt, spændende navn på scenen med deres andet album og ikke mindst gennem kritikerroste koncerter.

Siden da er det ikke kun undergrunden, der falder i staver over Uada. De er nået ud til et bredere publikum bl.a. via albummet Djinn fra 2020, der til trods for den simple titel på ingen måde er simpelt. Pladen er fyldt med ambitiøs sangskrivning fra ende til anden. I 2023 udkommer der endelig en opfølger til Djinn.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .