Afslag på et kys - festivalopvarmning

eventet sluttede

Afslag på et kys - festivalopvarmning

Billetter fra DKK 10,00

Sted

Dato

04 aug 2020 kl. 16:00 - 19:00

Beskrivelse

Arrangør

           HVOR REGNBUEN ENDER
                     - 12. sæson -

                 7.-16. august 2020 

         5 bydele med 80 kunstnere

Efter den seneste udmelding fra regeringen fortsætter festivalen som planlagt i august. Mere end før er det nødvendigt at vise at vi via kulturen kan være tæt sammen - selv med den fornødne afstand. At det nytter og batter - især nu. På mange måder er vi blevet givet en ny chance for at korrigere noget af det som var løbet os af hænde. Det er ikke mindst med tanke for det, at jeg er stolt over at kunne gennemføre festivalen - selvfølgelig indenfor de rammer, som regeringen har udstukket. For jo, der bliver meget færre kram, men det burde ikke gå ud over hjerteligheden - og selv ikke når det gælder om via vore meget forskellige kunstneriske virkefelter at nå sammen og række ud efter hinanden - selv på afstand.

Det startede med litterære gårdhavefester om drømme og visioner hos Dansk PEN i 2007, og voksede til festivaler året efter – for 12 år siden. ”HVOR REGNBUEN ENDER” er både et blik frem og tilbage – og lader 80 stemmer fra nær og fjern klinge gennem byen.

Det handler om at have modet og lysten til at mødes, for at undgå at vi bliver fremmede for hinanden. Kunsten er det spejl vi gensidigt spejler os i, og vi skal nyde og værdsætte den frihed og det håb det giver at mødes på tværs af forskelle og kultur.

5 bydele er med, og det foregår i en kolonihaveforening på Amager, i en kirke på Vesterbro, på en café på Østerbro, i et galleri i Vanløse og i en gårdhave på Christianshavn. Der er mulighed for at møde stemmer og historier som du måske ikke kender i forvejen, sammen med nogle, der er langt mere velkendte. Mødet med det fremmede, mødet mellem danskere, flygtninge og udlændinge, har været omdrejningspunktet på festivalerne, men siden er det i langt højere grad kommet til at handle om drømme og visioner – og slet og ret om at være menneske. Så tag tilløb og gør dig klar til mødet med det hav af stemmer og historier som bliver præsenteret på festivalen i 2020.

Lokation

HF/Prøvestenen HF/Prøvestenen, Artillerivej 174, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .