eventet sluttede

Afsmitning: Den sunde bolig – mellem forskning og praksis

DKK 95,00

Sted

Dato

12 okt 2021 kl. 16:00 - 18:00

Beskrivelse

Kom og bliv klogere på, hvordan arkitektur og byplanlægning understøtter omsorg og folkesundhed: På hvilke måder udfordrer sygdomme vores syn på, hvordan vi indretter og bruger vores byggede miljø?

I forbindelse med udstillingen ‘Corona bliver også historie en dag’ på Medicinsk Museion afholder festivalen et miniseminar om lægevidenskaben og arkitekturens gensidige afhængighedsforhold. I den historiske forelæsningssal ser vi nærmere på tidligere sundhedskrisers aftryk på vores byggede miljø, og hvordan sundheden i boligen har udviklet sig siden, at koleraepidemien hærgede København i 1850’erne. Vi ser også på, hvad en sund bolig vil sige i dag, og hvordan arkitektur og sundhedsvidenskab kan være med til at redde liv - i både et dansk og globalt perspektiv. 

Oplæg og debat med Claus Bech-Danielsen, cand.arch, Professor, AAU – Institut for Byggeri, By og Miljø og leder af Center For Boligforskning, Runa Johannessen, cand.arch, ph.d. og Adjunkt, Det Kgl. Akademi – Institut for Bygningskunst og Teknologi Thomas Chevalier Bøjstrup, cand.arch., ph.d.studerende, Det Kgl. Akademi, Jørgen Søndermark, cand.arch og B.Sc. (Eng.), projektleder, Realdania By & Byg. Debat modereret af Natalie Mossin, cand.arch, Institutleder, Det Kgl. Akademi – Institut for Bygningskunst og Teknologi

Med en billet til arrangementet vil der være mulighed for at besøge udstillingen på Medicinsk Museion fra kl. 15. Udstillingen sætter pandemien i en historisk kontekst og går tæt på den seneste tids omvæltninger, hvad vi har lært, og hvor forskningen står den dag i dag.


Foto: Frida Gregersen

Arrangør

CAFx is a platform for research, discussion and dissemination of architectural and urban challenges.

Lokation

Medicinsk Museion Medicinsk Museion, Bredgade 62, 1260 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .