eventet sluttede

Afspænding og ro med Gong Meditation og Klangbad

DKK 444,00 - DKK 888,00

Sted

Dato

19 apr 2020 kl. 15:00 - 17:45

Beskrivelse

Du inviteres til Gong Meditation og Klangbad på Frederiksberg

Her bringes du ind i det stille nærvær, hvor du mærker gongernes frekvenser afspænde krop og sind.

Gong Meditationen forløser og transformerer, mens Klangbadet beroliger og styrker nærværet.

Først spilles gongernes frekvenser op. Herefter mærker du klangskålenes rolige favntag. En stille stund med fokus på åndedræt, hjælper dig med at stilne tankemylderet og din kropslige uro.

Eftermiddagen i den nye sal på Gotved Instituttet afsluttes med frekvenser og klange, der dels virker beroligende og dels virker vitaliserende på:

 • din krop og psyke
 • din mentale og følelsesmæssige bevidsthed
 • din højre og venstre hemisfære
 • din indre og ydre virkelighed

Du ligger sammen med andre deltagere i en cirkel rundt om klangskåle og gonger, jeg har med. 

Klanghilsner og vel mødt

Anne Viese


PS. Se flere af mine klangoplevelser her: https://www.klang-oplevelser.d...

PPS. Hvis det er din første gang, hvor du oplever gongbadets vitaliserende kraft, anbefaler jeg dig at forberede dig på disse 5 ting:

 • Find en plads længst væk fra gongerne.
 • Medbring et vattæppe, en uld yogamåtte eller et blødt tæppe, du kan ligge på. Tag også et med at have over dig.
 • Hav en vandflaske stående, så du kan drikke mindst 1/2 liter vand under klangoplevelsen.
 • Sørg for at have et par gode hørebøffer på ørerne.
 • Vid, at gongens frekvenser og vibrationer heler cellerne i din krop og derfor giver krop og psyke et positivt udviklingsskub, der kan virke lidt voldsomt, da du nu rykkes ud af din normale komfortzone for en stund.

Arrangør

Jeg hedder Anne Viese og er indehaveren bag Klang-oplevelser.dk 

Søger du oplevelser og events med syngeskåle til meditation og mindfulness a 1-3 timer eller er du mere interesseret i en workshop og undervisningsforløb indenfor gong og klangskåle til brug ved klangterapi, så er du kommet til rette udbyder. 

Når du savner ro og nærvær - et frikvarter med klang, lægges der op til mental sundhed og meditation og afspænding. 

Her handler det om at modtage - tage imod klangenes beroligende frekvenser til siddende klangkoncerter i kirker eller kulturhuse eller liggende til klangbad og GONGMeditation på et Yogacenter, en dansesal eller et andet egnet sted, hvor klangenes badende frekvenser er medvirkende til at du slipper stress, uro, spændinger og indre angst. Tanker og bekymringer, så du lykkedes med og være til stede lige her og lige nu... ja så hjælper mine klangoplevelser dig hjem i dig selv, hvor du bliver nærværende, rolig og fredfyldt.

Kort sagt; Klang-oplevelser.dk’s formål er at tanke dig op med ny energi med klange, der taler til hjertet. 

Tilmeld en event eller et kursus og giv nervesystemet ro og afstressning i samklang med frekvenser fra gong, syngeskåle og klangskåle.


Meditative klanghilsner Anne Viese

Lokation

Gotvedinstituttet Gotvedinstituttet, Vodroffsvej 51, 1900 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .