eventet sluttede

Afstressende Yin Yoga Workshop

DKK 325,00

Sted

Dato

27 feb 2022 kl. 14:00 - 16:30

Beskrivelse

Giv dig selv en kærlig pause med denne afstressende yoga workshop. Få ro på nervesystemet og skab mere balance i krop og sind.

I denne 2,5 times yoga workshop vil du opleve, hvordan yoga kan skabe et energi flow og balance i kroppen, afspænde muskler og vigtigst af alt – gøre dig glad. Workshoppen er til dig, som trænger til et pusterum, mærke forbindelsen mellem krop og sind og afslutte weekenden på en skøn måde. 

 Hvad er yin yoga?

Yin yoga er en langsom og meditativ form for yoga. Vi skal sætte tempoet ned, komme ud af hovedet og ned i kroppen. Workshoppen vil bestå af beroligende åndedrætsøvelser og blide yin yoga stillinger. Vi skal arbejde med afspænding, blidhed og nærvær. Når du ligger og sidder i lange, blide og nærende yin stillinger strækker du dit bindevæv og får kroppen og sindet helt ned i gear. Workshoppen afslutter med meditation og afspænding. 

Din yogalærer:
Jeg er uddannet inden for hatha, vinyasa og yin yoga samt hot yoga og er ligeledes uddannet antropolog ved Københavns Universitet. I mine yogatimer vil du opleve plads til den enkelte, smil og nærvær. Jeg tilrettelægger mine klasser, så der altid er plads til både begyndere og øvede. Læs mere om mig her

Program:
14:00-16:00 Meditation, Yin Yoga workshop og afspænding
16:00-16:30 Sunde snacks, te og hyggelig snak i gruppen.

Alle kan deltage i denne workshop – uanset alder, køn og erfaring med yoga.Jeg har måtter og udstyr til alle. Iklæd dig behageligt tøj og medbring en vandflaske. 

Har du nogle spørgsmål? Send mig en besked eller en mail info@yogawithsigne.com

Arrangør

Mit navn er Signe og jeg er kvinden bag virksomheden Yoga with Signe. Jeg tilbyder yoga retreats, firma, event - og privatundervisning. Om foråret og sommeren kan du prøve en af mine klasser udendørs i København. Jeg glæder mig til at møde dig!

Lokation

Drivkraft Drivkraft, Bredgade 33a, 1260 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .