spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Aftenkonsultation: Hud

Afholdt event

Aftenkonsultation: Hud

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

24 sep 2019 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Huden er kroppens største organ. Den omkranser vores krop, og det er gennem huden, vi møder verden. Huden er en beskyttende barriere og en porøs grænse. Den kan være solbrun, vejrbidt og tatoveret, men den kan også være irriteret og syg. Vores hud spiller en stor rolle for sundhed, identitet og velvære, og derfor har den altid været genstand for lægevidenskabens interesse.

Til denne Aftenkonsultation anlægger vi to nørdede synsvinkler på huden: Medicinsk Museions samlingsleder Ion Meyer vil fortælle om sit arbejde med at bevare menneskehud på glas for eftertiden. Og hvad betyder det for publikum, når udstillede museumsgenstande har hud og hår? Derefter skal vi lag for lag blive klogere på hudens opbygning, når læge og forsker Beatrice Dyring-Andersen fra Novo Nordisk Foundation Center for Protein Research fortæller om sin kortlægning af huden i et hudatlas.

I forbindelse med arrangementet vil det være muligt at se moulager, voksansigter, der viser hvordan hudens sygdomme ser ud. 

Samlingsleder Ion Meyer, Medicinsk Museion
Læge og forsker Beatrice Dyring-Andersen, Novo Nordisk Foundation Center for Protein Researc

Foto: Medicinsk Museion

Arrangør

Hvad er Medicinsk Museion? Et universitetsmuseum, der udforsker og samler på medicinsk historie og kultur.


Hvad gør vi?
Gennem fantasifulde og undersøgende udstillinger, events og debatter bygger vi bro mellem den brede offentlighed og den nyeste forskning.


Og hvorfor?
Vi ønsker at uddybe forståelsen af sundhed, sygdom, krop & sind, og i sidste ende berige folks liv

  Lokation

  Medicinsk Museion Medicinsk Museion, Bredgade 62, 1260 København

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .