Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Aftenkonsultation: Tarm og psyke

eventet sluttede

Aftenkonsultation: Tarm og psyke

Fra DKK 0,00

Sted

Dato

29 nov 2022 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Hvordan påvirker tarmens bakterie vores hjerne og opførsel? Og hvordan sætter vi ord på forbindelsen mellem tarm og psyke?

I dette foredrag vil professor Karsten Kristiansen fortælle om nye fund og resultater, der viser, hvorledes tarmens bakterier og de stoffer bakterierne producerer kan påvirke vores hjerne og dermed vores opførsel, og hvordan dette også kan afhænge af, hvad vi spiser. Herefter vil psykolog og ph.d.-stipendiat Tine Friis fortæller om sin forskning i patient- og hverdagsoplevelser af tarm og psyke. Friis undersøger hvordan vi til tider tager forgivet, hvad ’tarm’ og ’psyke’ betyder, og bruger dem med flere forskellige betydninger.

Efter konsultationen anbefales det at tage et glas på recept og en spadseretur rundt i museets udstillinger. Begge er inkluderet i prisen.


En hypokonderbillet giver adgang til sæsonens tre Aftenkonsultationer.


Grafik: Tirsdag Ohrt

Arrangør

Hvad er Medicinsk Museion? Et universitetsmuseum, der udforsker og samler på medicinsk historie og kultur.


Hvad gør vi?
Gennem fantasifulde og undersøgende udstillinger, events og debatter bygger vi bro mellem den brede offentlighed og den nyeste forskning.


Og hvorfor?
Vi ønsker at uddybe forståelsen af sundhed, sygdom, krop & sind, og i sidste ende berige folks liv

  Lokation

  Medicinsk Museion Medicinsk Museion, Bredgade 62, 1260 København

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .