eventet sluttede

AFTENSHOPPING OG FOREDRAG OM MINDFULLNESS I BAHNE NÆSTVED

DKK 50,00

Sted

Dato

05 mar 2020 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

KOM TIL ET INSPIRERENDE FOREDRAG OM MINDFULNESS OG SPAR 20% I HELE MODEAFDELINGEN.

Vi byder velkommen i butikken med en lettere anretning og lidt at drikke.

Herefter bliver ordet givet til fysioterapeut og yogalærer Trine Elmshøj. Trine vil sætte fokus på din krop, og hun vil stille spørgsmålet:  Er du mindfull, når du shopper?

Trine vil derefter gennemgå principperne bag mindfullness, og fortælle hvordan de kan hjælpe dig med at træffe valg efter dine behov og værdier. Du vil denne aften komme igennem en mindfull meditation, der giver ro, overskud og velvære.

Der vil denne aften være fri shopping hvor du sparer 20% på næsten alt i modeafdelingen.

Vi glæder os til at se dig til en lærerig aften i vores butik

KØB DIN BILLET SENEST DEN 28. FEBRUAR - ARRANGEMENTET KOSTER 50,- 

Arrangør

Kom til de bedste events i Bahne. Vi afholder løbende arrangementer i vores butikker.

Lokation

Bahne Bahne, Næstved Storcenter 3, 4700 Næstved

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .