AFTENSMAD OG INSPIRATION // FORÆLDRESKAB I MEDGANG OG MODGANG - en ærlig snak af iværksætter bag podcast-platformen Jegermor.

12 nov 2019 kl. 19:00 - 21:00

Brønshøjgårdvej 1, 2700 København

Brønshøj Bistro inviterer til aftensmad efterfulgt af et inspirerende oplæg. 4 tirsdage fylder vi et intimt og hyggeligt lokale, og forskellige emner sættes på dagsordenen de forskellige tirsdage; forældreskab i medgang og modgang, islamisk feminisme og smagninger på vin og øl, der forfører ved årets julebord.

Begrænset antal billetter. Billetten dækker aftensmad og oplæg. Drikkevarer til maden købes ved siden af. 


Tirsdag d. 12/11 kl 19 – 21

Dagens ret på Brønshøj Bistro, efterfulgt af:

FORÆLDRESKAB I MEDGANG OG MODGANG
- en ærlig snak af iværksætter bag podcast-platformen Jegermor.

Hvad er det for noget med at både lykken, angsten og vreden bliver forstærket, når det lille barn kommer? Er en god mor en lykkelig mor? Hvorfor kan det være svært at andre skal holde babyen, og hvordan siger man det højt? Og må man overhovedet sige den slags højt? Og hvad er det for en knugende fornemmelse af ensomhed, som mange faktisk møder i deres barsel?

Det kan være svært at sætte ord på, hvad der sker indeni, når man bliver forælder, og derfor inviterer vi til en aften i selskab med Laura Vilsgaard, som har beskæftiget sig professionelt med moderskabet i snart 10 år.

Laura er iværksætter, direktør i Jegermor, og mor til to. Hun vil fortælle om sin egen rejse ind i moderskabet, hvor hun fik en efterfødselsreaktion og manglede et sprog for de forandringer hun oplevede. Aftenen byder på konkret viden om livsovergange, personlige fortællinger om forældreskabet og fortællingen om at vende en krise til et iværksættereventyr.

Babyer, der er helt umulige at putte og derfor er knald vågne mellem kl 19-21, er meget velkomne. Hvis du ikke har været i bad i en uges tid, er du også velkommen og foredraget vil både være relevant for mødre og fædre, der syntes det er svært at blive forældre, og dem der svæver på en lyserød sky af babylykke.