AFTENSMAD OG INSPIRATION // VINSMAGNING - vin der forfører ved årets julebord

26 nov 2019 kl. 19:00 - 21:00

Brønshøjgårdvej 1, 2700 København

Brønshøj Bistro inviterer til aftensmad efterfulgt af et inspirerende oplæg. 4 tirsdage fylder vi et intimt og hyggeligt lokale, og forskellige emner sættes på dagsordenen de forskellige tirsdage; forældreskab i medgang og modgang, islamisk feminisme og smagninger på vin og øl, der forfører ved årets julebord.

Begrænset antal billetter. Billetten dækker aftensmad og vinsmagning. Drikkevarer til maden købes ved siden af.

Tirsdag d. 26/11 kl 19 – 21

Dagens ret i Brønshøj Bistro, efterfulgt af:

VINSMAGNING - Vin der forfører ved årets julebord

Ved denne vinsmagning præsenteres du for vine, som er den oplagte ledsager til julemaden. Med tanke på de fede fjerkræ og flæskestege, er det vigtigt at have en vin i glasset som gennem alkohol eller frugt/tannin syre kan skære igennem og efterlade mundhulen ren og opfrisket til en mundfuld mere. Ved smagningen vil der særligt være fokus på italienske vine, da de er velegnede til mad rig på smag og fylde. 

Thomas Løbner-Olesen er aftens vinekspert. Han har afholdt et hav af vinsmagninger og han har knap 10 års erfaring med vinsalg og events hos Vinoble Skt. Petri, Dronninggård Vinimport og hos Kjær & Sommerfeldt. Thomas har desuden vandret langs vinmarker i Europa, indsnuset duften af den tørre jord og forstår den anstrengelse det er at lave vin. Thomas bekender sig hverken til naturvin eller den mere konventionelle af slagsen. Det handler altid om velsmag og om vine, der er fyldt med energi, når læberne rammer glasset.

Efter smagningen kan der købes vin fra Vinoble Skt. Petri