Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

AFTRYK. Showevent

Afholdt event

AFTRYK. Showevent

Fra DKK 30,00

Sted

Dato

14 okt 2022 kl. 18:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Under titlen Aftryk viser Textilskolens elever deres showpiecedesign, iscenesat i samarbejde med dygtige dansere fra Stepz danseuddannelse.

Designeleverne på Textilskolen har designet deres showpieces med af sæt i temaet AFTRYK - i helt konkret betydning og i overført betydning. Vi har arbejdet med bæredygtighed og taget stilling - til vores aftryk på den verden vi er en del af. Som mennesker og som designere. Eleverne har udviklet mønstre og tekstile flader og designet deres egne printede tekstiler med afsæt i aftryk af menneskeskabte genstande og artefakter. Og taget aftryk af dansernes kroppe som afsæt for formudvikling. Vi har arbejdet med limfarve uden plastik, og vi bruger overskudtekstiler sponsoreret af Kvadrat. 

Projektet kulminerer i eventet i Odds and Ends i Nordhavn den 14.oktober.

Eventet afvikles i samarbejde med @stepz_danseuddannelse.


”Showpiece, definition:noun: showpiece; plural noun: showpieces1.something which attracts attention or admiration as an outstanding example of its type.2. an item of work presented for exhibition or display.”

Arrangør

Lokation

Odds and Ends Odds and Ends, Oceanvej 1, 2150 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .