Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Agnes Persson Trio

Afholdt event

Agnes Persson Trio

Fra DKK 125,00

Sted

Dato

03 jul 2022 kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse

Agnes Persson er en ny spændende ung guitarist og komponist på den skandinaviske jazzscene. For et år siden udgav hun sit anmelderroste debutalbum ’In Collaboration With Flowers’ på det Malmøbaserede pladeselskab Havtorn Records. Hendes musik skaber en pirrende atmosfære, hvor energisk improvisation møder introspektive kompositioner. Luftig harmonik blandes med melodier af både lyrisk og intens karakter, som giver plads til en vekselvirkning af frie og storslået arrangerede partier. Under denne koncert vil vi høre hende i trioformat med pladens saxofonist Simon Pehrson Balvig og den Stockholms-baserede kontrabassist Jon Henriksson. ’Anges Persson er musikkens udgangspunkt og centrum. Hendes elguitar sætter en langvarig stemning med en så tydelig tone at guitaren stadig er til stede i musikken selv når hun spiller så stille at den nærmest ikke kan høres - eller slet ikke spiller’. - Bengt Eriksson, Lira Musikmagasin

Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer