AHA! Vi maler musik 24/2

24 feb 2018 kl. 13:00 - 16:00

Folkehuset Absalon, Sønder Blvd. 73, 1720 København


Kom til maleworkshop i Tårnværelset hvor vi maler til musik og lader os inspirere af forskellige stemninger. Tag din veninde, mor, søster eller bror med og nyd en hyggelig malestund sammen.

Alle kan være med, erfaring eller niveau er ikke påkrævet. Alle, der kan se, kan male, når Kirsten guider os igennem farver og former.

Det er ikke decideret undervisning, men mere fokus på kreative udtryk og den legende tilgang mikset med hygge og fællesskab i Absalon.

Kirsten er tovholder for arrangementet, og skaber rammen, men workshoppen er ikke bygget af undervisningsoplæg, men er baseret på kreativitet, feedback, fællesskab og hygge.

PRAKTISK

• Det koster 50 kr pr. person. Du kan købe billet på dagen eller sikre din billet her.

• Der er akrylmaling til rådighed og 2 x A3 ark til hver. Du/I er velkomne til at medbringe eget udstyr. Der kan købes drikkevarer og frokost ved cafeen i stuen.

• Vi mødes i Tårnværelset på 3. sal. Der kan købes friskbagte boller, frokost, kage og drikke i baren.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

"Vi maler" er en del af AHA! i Absalon.

AHA! er en platform for nysgerrighed, forundring, kreativitet og eksperimentering. AHA! er den udefinerbare størrelse, som er svær at blive klog på, men samtidig gør dig klogere. AHA! kan udvide, udfordre eller berige dit perspektiv på verden. Du kan opleve AHA! gennem workshops og hold i Absalon.

AHA! Vi maler musik 24/2

Salg lukket