Ahaiyuta - eventyrlig vandreforestilling af GLiMT Amager

Ahaiyuta - eventyrlig vandreforestilling af GLiMT Amager

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

20 okt 2022 kl. 13:00 - 14:30

Beskrivelse

Musiker og performer Alex Opazo fortæller en fabel om en indfødt folkestamme, der lever i samspil med naturen. Den handler om Ahaiyuta, som drager ud i verden for at finde ud af, hvem der spiser alle skyerne, så det aldrig regner mere. Uden regn kommer der tørke, ingen planter kan gro, og mennesker og dyr sulter og tørster. Ahaiyuta beder børnene om at hjælp. De får hver et magisk armbånd, som giver dem de styrker, de har brug for. Historien fortælles via ord, musik og en fysisk eventyrrejse gennem et vildt landskab på jagt efter den, der har spist skyerne.

Medvirkende: Alex Opazo

Aldersgruppe: 3-6 år

Forestillingen varer i 30 min og er gratis. Hvis du vil sikre dig en plads til forestillingen, kan du reservere en billet på billetto.
Onsdag d. 19/10 spiller Ahaiyuta i Støberigården, forestillingen spiller to gange hhv. kl. 13 og kl. 14.30.

Tirsdag d. 18/10 spiller forestillingen på Byggelegepladsen i Remiseparken, onsdag d. 19/10  i Hørgårdens Byhave. Reserver billet på det specifikke event.

Forestillingen er en del af Amager Børneteaterfestival, der for 13. gang åbner dørene for en efterårsferie fyldt af det bedste teater for børn og unge, der findes i Danmark. Hele 14 steder på Amager danner ramme om de mange tilbud, og alle fra 0 år og opefter er velkomne. Der er dans, artisteri, fortælleteater og performance på programmet. Der er teaterskole, workshops og kreative værksteder spredt ud over hele ugen. Temaet for årets festival er ”At lytte med børn”. Vi glæder os til at holde festival – og lytte – med jer!

Lokation

Støberigården, mødested: Ved beboerhuset, Holmbladsgade 49, 2300 København S

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .