Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

AHC x KUFA: AI i kunst & ophavsret

Afholdt event

AHC x KUFA: AI i kunst & ophavsret

Fra Gratis

Sted

Dato

11 jun 2024 kl. 16:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Hvad stiller kunstnerne op i en samtid, hvor AI ruller ind over de billedskabende fag? Både i forhold til egen praksis, hvor AI kan være et værktøj i den skabende proces, men også̊ når AI trænes på kunstnerisk indhold, som derved indgår i andres billedfremstilling? AI er en kæmpe ressource, men også̊ elefanten i rummet, når det angår bl.a. ophavsret.

AHC og KUFA – Kunstnernes Fagforening inviterer til en samtale med kunstner Andreas Refsgaard, som arbejder med AI i sit kunstneriske virke, professor i ophavsret Morten Rosenmeier samt Pernille Tranberg, som er er data-etisk rådgiver og moderator på dagen.

~

AHC x KUFA: AI i kunst & ophavsret

Halmtorvet 27, 1700 København V

Tirsdag d. 11. juni kl. 16.00-18.00

Det er gratis at deltage i arrangementet, men kræver tilmelding via Billetto.

Bemærk at samtalen foregår på dansk.

~

OM ANDREAS REFSGAARD
Andreas Refsgaard er en kunstner og kreativ programmør fra København med en baggrund som Cand.it fra ITU i 2014 og interaktionsdesigner fra CIID i 2015. Andreas arbejder med maskinlæring og algoritmer og har udstillet værker og undervist på festivaler og universiteter verden over. Han udgav i 2021 bogen “Skabt af en kunstig intelligens” på forlaget Samfundslitteratur.

OM MORTEN ROSENMEIER
Morten Rosenmeier er professor i ophavsret og tilknyttet Center for Informations- og Innovationsret (CIIR). Han har arbejdet på Det Juridiske Fakultet siden 1997, fra 2010 som professor. Rosenmeier har mange års erfaring med juridisk formidling både i forhold til fagfæller og ikke-fagfæller og er bl.a. medlem af styregruppen for Retslingvistisk Netværk (Reline), hvor han er med til at understøtte forskningen mellem ret og sprog.

OM PERNILLE TRANBERG
Pernille Tranberg er dataetisk rådgiver og holder foredrag om datademokrati, dataetik, dataforståelse og etisk ansvarlig brug af persondata for virksomheder, organisationer og myndigheder.

Arrangør

Art Hub er en faciliterende, eksperimenterende og netværksskabende kunstinstitution i København.

Vi tilbyder residencies for kunstnere, internationale udviklingsprogrammer, tværfaglige fællesskaber og offentlige events, som præsenterer og diskuterer kunstnerisk arbejde og forskning.

Art Hub er til for billedkunstnere, for forskere, for samarbejdspartnere og for alle, der er nysgerrige på samtidens kunst.

Lokation

Art Hub Copenhagen, Halmtorvet 27, 1700 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .