AIX Rosé Kanalrundfart d. 02/06/18

02 jun 2018 kl. 16:00 - 17:00

Nyhavnsbroen, Nyhavnsbroen, 1051 København

WineWell.dk inviterer hele København til eksklusiv AIX Rosé kanalrundfart med FRI rosé 🍷Med en billet får du adgang til en times roserundfart der starter ved Nyhavn kl 16 og slutter på Halvandet Beach Club kl 17.Undervejs vil der være fri AIX Rosé og god musik.Når kanalrundfarter slutter på Halvandet Beach Club, vil der resten af aftenen være eksklusiv AIX Rosé arrangement med attraktive priser. Det vil her være muligt at tilmelde sig Halvandets grill-buffet. Se link i bunden.Kanalrundfart med fri AIX Rosé - 200kr.*
Buffet på halvandet med tre slags kød, fisk og diverse lækkert tilbehør samt salater - 250kr.*
Kanalrundfart + buffet 400kr.*

Billetgebyr bliver pålagt prisen på billetto.

Brug MobilePay 60142212 for at undgå gebyrer.

*VIGTIGT* Husk at angive mail i MobilePay overførsel

Om AIX Rosé:
AIX Rosé er blandt de absolut bedste rosévine i verden og får sit navn fra det prestigefyldte område hvori vinen produceres; AIX-en-Provence. AIX Rosé scorer kontinuerligt enormt højt i diverse vurderinger og er blandt andet tildelt en guldmedalje i den legendariske franske vinkonkurrence, Mondial Du Rosé. Den karakteristiske flotte lyse farve og blide forfriskende smag gør AIX Rosé som skabt til at blive nydt en lun sommeraften ved Københavns havn. AIX Rosé er et godt bud på verdens bedste rosevin!

Om Halvandet:
Placeret i Københavns Havn byder Halvandet på både bar, restaurant, aktivitetscenter og meget mere. Og med sin strandklub inviterer Københavns Havns oase på et afslappet miljø med enestående sydeuropæisk charme, der om muligt får den kolde rosé til at smage endnu bedre.

Det praktiske:
Afgang: Klokken 16:00 fra Nyhavnsbroen. Kom gerne i god tid - så skal vi nok give et glas mens I venter.
Ankomst: Klokken 17:00 ved Halvandet (325 Refshalevej København K)
Arrangementet på Halvandet er åbent for alle og kræver ikke tilmelding.

Billet til Kanalrundfart

Salg lukket

Buffet på Halvandet

Salg lukket

Kanalrundfart + Buffet på Halvandet

Salg lukket