Akademisk Boldklub Gladsaxe - Skovshoved

04 nov 2017 kl. 14:00 - 16:00

Gladsaxe Stadion, Gladsaxevej 200, 2860 Søborg


Mød op - Støt op
I efterårets sidste kamp gælder det Simon Bræmer og co. når Skovshoved gæster Gladsaxe Stadion. Vi håber at I vil være med til at slutte efteråret af med manér!

Spar tid og penge
Det gælder endnu en kamp i en spændende efterårssæson. Ved at købe billet online i stedet for i billetvognen ved stadion sparer du 10,- kr. i ekspeditionsgebyr.

Hvis du kommer til Gladsaxe Stadion uden at have købt billet i forvejen, så kan du altid købe din billet på mobilen og på den måde springe køen til billetvognen over og samtidig spare de 10,- kr. Når du har købt billet på mobilen, kan personalet nemt scanne den direkte fra din smartphone ved indgangen.

Portene er åbne fra kl. 14:00

Vi ses på Gladsaxe Stadion!

Man kan spare masser af penge med et sæsonkort i hånden. Du fremviser det bare i din 'Billeto App' i indgangen for at få sæsonkortet scannet, og så er du klar til bold. Så er du også sikker på, at du ikke mister dit sæsonkort! Du sparer masser af penge ift. køb af billet online eller i billetvognen, ved at købe sæsonkort!Spørgsmål?
Har du problemer med køb af sæsonkort, eller spørgsmål generelt, så skriv til: cj@ab-fodbold.dk
Husk at skrive alle relevante oplysninger i din henvendelse. Evt. Ordre-ID, og en grundig beskrivelse af problemet/fejlen.