spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

AKELA

Afholdt event

AKELA

Fra DKK 40,00

Sted

Dato

17 okt 2021 kl. 19:30 - 20:30

Beskrivelse

AKELA spiller endnu en koncert som led i deres koncertrække henover efteråret, og denne gang er det på hjemmebane i København i det nye smukke Musikhus.AKELA har, generøst støttet af Slots- og Kulturstyrelsen, planlagt en række koncerter rundt i landet spredt ud over efteråret. 

Rammen for koncerterne er den danske Carl Nielsen, holdt op mod henholdsvis Joseph Haydn og Wolfgang Amadeus Mozart. To østrigske herrer, der må siges at være nogle af dem, der har haft størst indflydelse på musikhistorien - herunder også stor indflydelse på Carl Nielsen.

Program til koncerten:

- W.A. Mozart - 'Jagtkvartetten'
- C. Nielsen - Strygekvartet opus 44, nr. 4

---- Entre: 40 kr. ----

AKELA består af Kirsten Wilbrandt Kjær (bratsch), Oskar Reuben Friis-Hansen (cello), Clara Glasdam (violin) og Gustav Ranum (violin). Kvartetten blev etableret i efteråret 2019, og blev i 2020 udtaget til P2 kammermusikkonkurrence. De har dog spillet sammen siden 2016 i flere forskellige konstellationer, blandt andet som faste medlemmer af Det Danske Ungdomsensemble, DUEN. Netop DUEN var første skridt mod kvartettens tilblivelse, hvor fælles musikalske rødder blev skabt.

Kvartetten blev samlet et år inde i deres studier på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og studerer hos professor Tim Frederiksen.

Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .