Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

AKT1 live hos Royal Cuisine

eventet sluttede

AKT1 live hos Royal Cuisine

Billetter fra DKK 150,00

Sted

Dato

30 apr 2019 kl. 18:30 - 23:00

Beskrivelse

AKT1 Radiodrama live med buffet på Royal Cuisine

Du slubrer måske ofte nudler i dig, når du lytter til podcasts – men den 30. april tager vi kombinationen til nye højder: På Royal Cuisine i Rønnegade inviterer AKT1 til kinesisk buffet og live radiodramatik med nogle af Danmarks bedste skuespillere bag mikrofonerne, som denne gang bliver placeret foran restaurantens enorme akvarieskærm. For kun 150 kr. får du ikke blot en aften med to helt nye hørespil, prisen inkluderer nemlig også den udsøgte kinesiske buffet hos Royal Cuisine.

Rasmus Botoft, Nicolaj Kopernikus, Ulla Henningsen og Laura Skjoldborg lægger stemmer til helt nye tekster af den danske forfatter, essayist og kritiker Klaus Lynggaard og den norske digter, dramatiker, skuespiller og instruktør Lisa Charlotte Baudouin Lie. Teksterne bliver instrueret af Niels Erling og Nicolei Faber i lydscenografi af Mikkel Juul Jensen og Thomas Buttenschøn, som skriver en helt ny sang til Lynggards tekst Gravøl.

Gravøl og Lies tekst Medea-monologer bliver udgivet på aftenen i en antologi i samarbejde med Forlaget Kronstork med forord af Ursula Andkjær Olsen.

AKT1 er Danmarks lydteater – og et liveoptaget podcast med ny dansk og nordisk radiodramatik af debuterende radiodramatikere med landets bedste teaterfolk. Læs mere på www.akt1.dk, og følg os på Facebook (www.facebook.com/akt1radiodrama), hvor du også kan tilmelde dig vores nyhedsbrev og podcastservice.

AKT1 er støttet af Nordisk KulturfondBeckett-FondenDansk SkuespillerforbundStatens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur, Danske Dramatikere og Københavns Scenekunstudvalg.

Lokation

Royal Cuisine Royal Cuisine, Rønnegade 1, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .