AKT1 Radiodrama live i Kødbyens H15

eventet sluttede

AKT1 Radiodrama live i Kødbyens H15

Billetter fra DKK 0,00

Sted

Dato

10 dec 2018 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

AKT1 tænder endnu engang mikrofonerne og inviterer til liveoptagelse af to nye hørespil i det hyggelige cafeteria og spillested H15 på Halmtorvet.

Oplev Peter Plaugborg, Lene Maria Christensen, Pauline Elgaard, Amanda Collin og Karin Bang Heinemeier i aftenens to nye tekster af henholdsvis Christina Hagen og islandske Halldór Armand, der begge debuterer som radiodramatikere med AKT1 mandag den 10. december.

Hørespillene bliver optaget live på aftenen og efterfølgende udgivet som podcasts. Aftenen bliver desuden introduceret med en kunstnersamtale med flere af de medvirkende, modereret af kritiker Klaus Rothstein.

AKT1 er et liveoptaget podcast med ny dansk og nordisk radiodramatik med debuterende radiodramatikere. Læs mere på www.akt1.dk, og følg os på Facebook (www.facebook.com/akt1radiodrama ), hvor du også kan tilmelde dig vores nyhedsbrev og podcastservice.

AKT1 er støttet af Nordisk Kulturkontakt, Beckett-Fonden, Dansk Skuespillerforbund, Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur, Danske Dramatikere og Københavns Scenekunstudvalg.

Lokation

Halmtorvet 15, 1700 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .